BIM-eksport til SINTEF TEK-sjekk Energi

03. desember 2013

Graphisoft Norge har laget et tillegg til ArchiCAD der man automatisk kan overføre geometridata til SINTEF TEK-sjekk Energi.

ArchiCAD til TEK-Sjekk

«Spesielt våre kunder blant hus- og hytteprodusentene har etterspurt en automatisk kobling mot TEK-sjekk. Vi har som mål å styrke vår posisjon som største tilbyder av BIM-verktøy på det norske markedet, og da må vi tilfredsstille de krav våre kunder setter til oss», sier Frode Saltkjelvik, Teknisk Sjef i Graphisoft Norge.

For å kunne tilby et komplett BIM-verktøy tilpasset norske forhold, er den nye løsningen gratis for alle servicekontraktkunder.

Koblingen mot SINTEF TEK-sjekk Energi fungerer for ArchiCAD 16 og 17 og kan lastes det ned fra Graphisofts norske brukerforum. For videre utnyttelse av energiberegning med TEK-sjekk, må man ha abonnement på komplett versjon av Byggforskserien. Se www.byggforsk.no for mer informasjon.

 

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring