BIM-eksport til SINTEF TEK-sjekk Energi

04. februar 2021

Graphisoft Norge har oppdatert tillegget til Archicad som automatisk overfører geometridata til SINTEF TEK-sjekk Energi. Dette er en gratis Add-On for eksport av Archicad geometridata til TEK-sjekk Energi (Excel) .cvs og .txt format.

 

 

Tilleggs applikasjonen høster geometrisk informasjon som areal og volumdata fra BIM-modeller, for videre bruk som inndata i energiberegning og merking. Applikasjonen tar utgangspunkt i NS 3031 og de krav som er satt til areal og volum beregninger der.

«Spesielt våre kunder blant hus- og hytteprodusentene har etterspurt en automatisk kobling mot TEK-sjekk. Vi har som mål å styrke vår posisjon som største tilbyder av BIM-verktøy på det norske markedet, og da må vi tilfredsstille de krav våre kunder setter til oss», sier Frode Saltkjelvik, Teknisk Sjef i Graphisoft Norge.

Graphisoft Norge ønsker å tilby mer BIM for pengene og eksporten til TEK-sjekk er derfor gratis for alle med Archicad VIP-avtale, studenter, lærere og skoler.

Les vår enkle og forklarende veiledning før du starer å installere.

 

Last ned Geometridata til TEK-Sjekk Window og Mac

 

Applikasjonen leveres «As is» og man er selv ansvarlig for kontroll og rutiner for å kvalitetssikre resultatene som genereres. Graphisoft Norge tar ikke ansvar for feil eller mangler som evt. kan oppstå ved bruk av denne applikasjonen. Tillegget supporteres ikke og innbefattes ikke i VIP-avtalen.

 

 

Nyheter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring