Besøk oss på Bygg Reis Deg i oktober

03. september 2019

Nå er Bygg Reis Deg rett rundt hjørnet. 16. – 19. oktober 2019 arrangeres Bygg Reis Deg for 28. gang på Norges Varemesse på Lillestrøm. 

Det er mye nytt og spennende som skjer på Bygg Reis Deg 2019. Gå ikke glipp av spennende seminarer og konferanser, å knytte kontakter gjennom nye sosiale møteplasser, og ikke minst besøke varemessen for å se praktiske løsninger, produkter og tjenester fra bygg, bolig- og anleggsbransjen. Opplev bærekraftige og digitale løsninger som fremmer bedre samspill i byggenæringen. Les mer om hva som skjer på Bygg Reis Deg her.

Du finner oss på stand D01-01 i Hall D. Vi gleder oss til å se deg!

Få billett

Registrer deg som vår gjest her. Når du klikker på linken kommer du til en registeringsside. Tast inn vår kode: D01-01. Fyll ut registreringsopplysningene og få gratis adgang til Bygg Reis Deg 2019 som vår gjest.

Avtale om standbesøk

Ta gjerne kontakt med oss på forhånd for avtale et møtetidspunkt på vår stand. Send e-post til .

Nyheter

Kontakt oss

  • Ta en prat med Haakon

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring