Årets viktigste BIM-event!

11. juni 2020

Building Together er et globalt digitalt event for arkitekter og ingeniører uavhengig av programvare. Dette er årets mulighet til å lære om hvordan GRAPHISOFT vil endre måten arkitekter og ingeniører jobber sammen på!

Sett av et par timer 8. og 9. juli for å høre om hvordan engasjerte bransjeeksperter og GRAPHISOFT-ledere styrker sine team til å skape god arkitektur.

Karl Fender fra Fender Katsalidis Architects forteller blant annet om arbeidet bak Merdeka 118 i Kuala Lumpur, verdens nest høyeste bygning, som vil bli ferdigstilt i 2021.

Fender Katsalidis har utviklet seg til å bli et høyt belønnet, tverrfaglig internasjonalt arkitektkontor. Arbeidet deres påvirker hvordan andre fagmiljøer tenker over hele kloden. Jakten på helhetlige løsninger har fått kontoret til å utvide kompetansen sin langt over det forventede. Fender Katsalidis var en pioner, og er fortsatt ledende innen virtuell 3D-modellering og bygningsinformasjonssystemer.

 

 

Program 8 juli
2PM – 4PM (CEST)

 

Program 9 juli
2PM – 5.30PM (CEST)

 

 

 

 

Nyheter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring