Årets julegave til Leger Uten Grenser

06. desember 2016

I stedet for å sende julekort til våre kunder gir Graphisoft Norge et bidrag på kr 16.000 til Leger Uten Grenser. Dette bidraget kan eksempelvis gi livreddende meslingvaksiner til 10.000 barn eller 2.700 doser antibiotika. 

Yellow Fever Vaccination in Kinshasa

Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon som arbeider med å hjelpe befolkningsgrupper i nød, ofre for natur- og menneskeskapte katastrofer og ofre for væpnet konflikt, uansett deres etniske, religiøse eller politiske tilhørighet. De hjelper dem som trenger det mest – uansett hvem, uansett hvor, uansett hvorfor. Leger Uten Grenser redder liv i kriser, krig og katastrofer. Uansett.

De rykker ut der andre ikke kan og tar aldri side i konflikter. De hjelper de som trenger det mest, kun basert på medisinske behov. Når medisinsk hjelp ikke er nok, varsler de om overgrep og glemte kriser. Taushet er dødelig – færre dør når flere vet.

Størsteparten av inntektene til Leger Uten Grenser kommer fra private givere. Dermed står de alltid fritt til å hjelpe mennesker der nøden er størst, uten å måtte ta hensyn til hvor statlige myndigheter ønsker at de skal jobbe.

Hvert år hjelper de over 15 millioner mennesker, men klarer det ikke alene. Gaver som denne gjør det mulig.

Klikk her for å bidra eller lese mer 

 

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring