ARCHICAD 23 – Norsktilpasset versjon lansert!

04. november 2019

ARCHICAD 23 forbedrer ytelsen og brukeropplevelsen med raskere oppstart av prosjekter, IFC-import/eksport, mindre filstørrelser, øyeblikkelig skifte mellom faner. Også linkede filer og re-tegning/oppdatering av Views er forbedret med at det kun er synlig data som blir oppdatert.

Det innføres nye muligheter med bjelke og søyleverktøyene, dette øker blant annet muligheten innen design og tverrfaglig samarbeid med ingeniører. I tillegg er et helt nytt verktøy for åpninger implementert. Dette nye verktøyet kan benyttes både til å ta hull, forsenkninger og nisjer for konstruksjoner/gjennomføringer, slik som f.eks. sjakter eller som Voids ved import av IFC filer fra andre fag.

ARCHICAD 23 er nå sertifisert med støtte for IFC4 Reference View eksport. I tillegg kommer en rekke andre forbedringer i forhold til IFC slik som klassifisering av bygningsmaterialer.

BIMx, den unike appen for nettbrett og smarttelefoner som viser hyperlenkede tegninger sammen med BIM-modellen i 3D, kan nå også åpnes direkte i en vanlig nettleser. Man sender lenken i f.eks. en e-post og mottaker kan ved å klikke på den navigere i 3D-modellen og tegninger samtidig uten å måtte installere noe.

Ny direkte sømløs toveiskommunikasjon mellom ARCHICAD og Solibri. Koblingen gjør at man enkelt kan sjekke modellen ved hjelp av reglene i Solibri og så vise alle «issues» direkte i ARCHICAD. I tillegg kan man også markere elementer i ett program og få de samme markert i det andre programmet. En slik sømløs toveiskommunikasjon gjør at man lettere kan rette opp feil og mangler ved hjelp av de enestående regelsjekkene i Solibri, før man sender ut tegninger og IFC-filer til andre fag.

GRAPHISOFT har inngått samarbeid med EpicGames som står bak UnrealEngine. Det medfører at alle med gyldig ARCHICAD 23 lisens får tilgang til et av markedets beste real-time render-program Twinmotion. Programmet har et svært enkelt og intuitivt grensesnitt, med muligheten til raskt å produsere en rekke presentasjonsalternativer, inkludert bilder, panoramaer, videoer og virtual reality-innhold direkte mot markedets mest benyttede VR-briller.

En rekke nyheter og forbedret støtte for parametrisk design/visuell programmering, i toveis-koblingen mellom Rhino-Grasshopper og ARCHICAD 23. Les mer om disse og de andre nyhetene i ARCHICAD 23 her.

ARCHICAD leveres ferdig tilpasset for det norske markedet, uten tillegg i pris. Vi tilbyr en av markedets mest fleksible lisensordninger og til svært gunstige priser. Man kan både leie, eie, eller kjøpe timesbaserte lisenser, hos oss er valget ditt.

Eksisterende kunder med serviceavtale (VIP-avtale) kan laste ned ARCHICAD 23 fra www.archicad.no.

 

Ikke kunde i dag? last ned 30 dagers fullt virkende norsktilpasset versjon (Trial) fra www.graphisoft.com

Student-, lærer- og skoleversjon regnes klar i uke 46 og kan da lastes ned fra www.myarchicad.com.

For at flest mulig skal få utbytte av nye verktøy og metoder å jobbe på i de nyeste versjonene av ARCHICAD, tilbyr vi alle våre kunder med gyldig servicekontrakt (VIP-avtale) gratis innføring i siste versjon av ARCHICAD.

 

Om GRAPHISOFT

GRAPHISOFT® satte i gang BIM-revolusjonen i 1984 med ARCHICAD®, industriens første BIM-applikasjon for arkitekter. GRAPHISOFT fortsetter å lede an utviklingen for industrien, med innovative løsninger slik som den revolusjonerende BIMcloud®, verdens første sanntids BIM-samarbeids plattform; og BIMx®, verdens ledende mobil app for enkel tilgang til BIM-modeller og tegninger for ikke-profesjonelle. GRAPHISOFT er en del av Nemetschek Gruppen.

For mer informasjon om produkter og tjenester i Norge:

www.graphisoft.no / 21 55 58 00 /

 

ArchiCAD, Nyheter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring