ArchiCAD 17 studentversjon

18. september 2013

Vi har lansert norsktilpasset student- og lærerversjon av ArchiCAD 17, og den nye versjonen kan lastes ned gratis på MyArchiCAD.com. Her kan også profesjonelle brukere laste ned en full 30-dagers ArchiCAD prøveversjon.

AC17_BOX_CAM2Graphisoft var den første som tilbød gratis programvare for prosjektering til studenter og er en av de ledende på markedet med å fremme bruken av BIM (Bygningsinformasjonsmodellering). ArchiCAD blir brukt på de fleste skoler innen arkitektutdannelse, interiørdesign og byggrelaterte linjer rundt om i landet. Nytt av året er også at studentene innen f.eks. landskapsarkitektur kan laste ned en tilleggsapplikasjon for import og generering av terreng via SOSI-filer (ArchiTerra). Student- og lærerversjonen har ingen begrensninger i funksjonaliteten i forhold til en vanlig fullversjon, og kan brukes på både PC og Mac. Så langt har over 10000 norske studenter og lærere allerede en konto på MyArchiCAD.com.

ArchiCAD 17 inneholder en rekke kraftige forbedringer i forhold til detaljeringsgrad og dokumentasjon fra BIM-modeller, en enestående 3D-beskjæringsmetode, direkte link mot 3-printing, konseptdesign og openBIM/IFC med mere.

 

Les mer om ArchiCAD 17

Last ned

 

 

ArchiCAD, Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring