ArchiCAD 17 – «BIM er i detaljene»

11. oktober 2013

ArchiCAD 3D snitt

Graphisoft Norge lanserer norsktilpasset versjon av ArchiCAD 17
Den nye utgaven av ArchiCAD setter fokus på modellering og utnyttelse av dette til dokumentasjon. Mange mener at det er vel og bra med BIM, men det er 2D-tegninger man lever av. Enkelte BIM-programmer selges også som «pakker» hvor et 2D-tegneprogram følger med, dette for å kunne lettere «pynte» på BIM-modellen slik at de egner seg for tegningsproduksjon. Alt i alt blir dette både kostbart og svært tidkrevende.

Bedre dokumentasjonsunderlag fra BIM-modellene
Med ArchiCAD 17 er steget fra 3D-modell til dokumentasjon mer eller mindre borte. Med den nye og innovative håndteringen av sjikt og materialer i bygningskonstruksjoner få man ut nøyaktigere snitt og detaljer rett fra modellen. Dette samt en rekke andre forbedringer slik som bakgrunns-prosessering og ytterligere forbedret IFC-støtte, gjør ArchiCAD til BIM-programmet som kan benyttes fra A til Å.

Norsktilpasset versjon integrert
Som en av de ytterst få på markedet, leveres ArchiCAD som en ferdig norsktilpasset versjon uten tillegg i prisen. Utsendelse av manualsett og programvare har allerede startet til de mer enn de 4000 brukerne på servicekontrakt (VIP-avtale).

Møt oss på Bygg Reis Deg 2013
Graphisoft Norge inviterer til Bygg Reis Deg-messen på Lillestrøm 16. – 20. oktober. Du finner oss på stand D01-01. Følg linken HER og registrer deg med passordet Nj5LQ for å få gratis inngang.

Vi holder gratis seminar om BIM-objekter for byggeindustrien torsdag 17. oktober, kl. 12.00, hall E – Sal 3 og om BIM for hus- og hytteprodusenter fredag 18. oktober, kl. 12.00, hall E – Sal 4.

De som ikke allerede har BIM-verktøyet ArchiCAD, kan laste ned en 30-dagers fullt norsktilpasset prøveversjon på www.myarchicad.com.

ArchiCAD, Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring