Helen & Hard går over til ArchiCAD

23. april 2013

Arkitektfirma Helen & Hard i Stavanger har installert sine 5 første ArchiCAD-lisenser og gjennomfører i disse dager intern opplæring for å bli operative så snart som mulig.

HageType1Tidligere i høst mottok kontoret ved siv.ark MNAL Siv Helene Stangeland NALs pris for unge arkitekter: «Helen & Hard ble dannet i 1996 av sivilarkitekt MNAL Siv Helene Stangeland og Dipl. Ing. Reinhard Kropf. Helen & Hard markerte seg tidlig som et kontor med en innovativ og delvis provoserende arkitektur.

De kan vise til en stor produksjon med mange gode eksempler på stedstilpassning og spennende fortolkninger av bygningstypologi og bygningsmiljø. Gjennom sine prosjekter har de en bevisst holdning til materialbruk samt gjenbruk av eksisterende bygningsmasse/installasjoner. Flere av kontorets arbeider viser nyskapende ideer om byutvikling både i liten og stor skala.

Også på interiørsiden har de gjort dristige løsninger, for eksempel i forbindelse med endret bruk av verneverdige bygg i Stavanger sentrum, der nye materialer og konstruksjoner sammenstilles med opprinnelige bygningselementer på en radikal måte, og som på en forbilledlig måte gjør ombyggingen og de opprinnelige konstruksjonene lesbare.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring