Parametrisk design grunnkurs

Gå tilbake til kursliste

Kurset passer for ALLE som er interessert i visuell programmering/parametrisk design, uansett om man er arkitekt, ingeniør eller designer etc. Kurset er grunnleggende og vil danne et godt fundament for deg som f.eks. benytter Revit, Tekla  og Archicad etc. til daglig.

 

Vi har fått med oss noen av de beste innen parametrisk design til å være lærere. Franz Forsberg og Stian Andre Haugrim jobber til daglig i Link Arkitektur AS med parametrisk design/visuell programmering som spesialfelt.

 

Utdanningsmål

Deltagerne skal etter endt kurs kunne ta i bruk visuell programmering med Rhino - Grasshopper på et enkelt grunnleggende nivå.

 

Forkunnskaper

Generelt god data kunnskap og det er en fordel om man har gjort seg litt kjent med Rhino før kurset .

 

Har man ikke programvaren, kan man laste ned en 90 dagers gratis prøveversjon her: Rhino 6 (Grasshopper er integrert i Rhino)

 

Kursinnhold

Man vil lære Grasshoppers brukergrensesnitt, organisering og bruk av nøkkelfunksjoner i visuell programmering/parametrisk design. Det vil bli praktiske oppgaver som lærer deg å benytte de forskjellige parameterne, og sette disse sammen til fleksible systemer med smarte komponenter for å kunne utføre praktiske modelleringsoppgaver.

Kurset holdes på norsk

 

Varighet

Kurset varer i én dag

kl. 09:00-16:00

 

Pris

Kr. 4.680,- pr. deltager (kr. 5.200,- uten VIP-avtale/servicekontrakt).

Lunsj er inkludert i prisen for de som deltar i våre kurslokaler.

Kurs er fritatt for MVA.

 

Dette kurset holdes i våre lokaler, men man kan også velge å delta online. Meld deg på som vanlig, men send en egen mail med beskjed til om at du ønsker online deltagelse.

Våre kursrom er satt opp med nødvendig maskiner og programvare. Ved online kurs må deltagerne ha en maskin med to skjermer (eller en stor skjerm som kan deles i to) og headset/utstyr for lyd. Kursene holdes alltid i siste gjeldende versjon av programvarene.

Informasjon

 • Lærer: Franz Forsberg og Stian André Haugrim
 • Fra: 22.10.2020
 • Til: 22.10.2020
 • Sted: Fridtjof Nansens vei 17, Oslo. NB! man kan også delta online
 • Pris: 5200.00
 • Plasser: 12
 • Deltakere: 7
 • Ledige plasser

Kontakt oss

 • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

  Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring