Rhino – Grasshopper advanced with Live connection to BIM

Gå tilbake til kursliste

Utdanningsmål
Deltagerne skal etter endt kurs kunne ta i bruk de grunnleggende funksjonene i direktekoblingen mellom Rhino - Grasshopper og ARCHICAD.

Forkunnskaper
Det forutsettes at deltagerne allerede har noe basiskunnskap i Parametrisk Design/visuell programmering i Rhino - Grasshopper, samt kjenner til verktøy og menyer i ARCHICAD. Meld deg evt. først på Rhino-Grasshopper grunnkurs som går dagen før.

Har man ikke programvarene men ønsker å forberede seg eller teste ut, så kan man laste ned gratis prøveversjoner her:

Kursinnhold

Koblingen med Rhino og Grasshopper skjer i sanntid og er toveis, dette gjør at brukerne kan benytte styrken i parametrisk design direkte mot BIM uten unødvendige mellomledd. Kurset vil blant annet gå inn på å utnytte denne koblingen til å automatisere dagligdagse oppgaver som ofte er tidkrevende og vanskelige i BIM-verktøy. Ut fra de praktiske oppgavene vil også deltagerne få en grunnplattform som man kan benytte videre til å utforske mulighetene til mer kompleks bruk av visuell programmering.

Våre kursrom er utstyrt med nødvendig utstyr og programvare for dette kurset.

Kurset holdes på norsk

Varighet

Kurset varer i én dag

kl. 09:00-16:00

Pris
Kr. 4.680,- pr. deltager (kr. 5.200,- uten VIP-avtale/servicekontrakt).
Lunsj er inkludert i prisen.

Kurs er fritatt for MVA.

NB! Om det ikke er oppført noen kurs under denne kategorien og du har ønske om dette eller få et skreddersydd for ditt kontor, ta kontakt med .

Informasjon

 • Lærer: Ákos Karóczkai
 • Fra: 14.02.2018
 • Til: 14.02.2018
 • Sted: Fridtjof Nansens vei 17
 • Pris: 3000.00
 • Plasser: 24
 • Deltakere: 24
 • Fullt

Kontakt oss

 • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

  Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring