Parametrisk design grunnkurs

Gå tilbake til kursliste

Kurset passer for ALLE som er interessert i visuell programmering/parametrisk design, uansett om man er arkitekt, ingeniør eller designer etc. Kurset er grunnleggende og vil danne et godt fundament for deg som f.eks. benytter Revit, Tekla  og Archicad etc. til daglig.

 

Vi har fått med oss noen av de flinkeste innen parametrisk design til å være lærere. Franz Forsberg og Stian Andre Haugrim jobbet tidligere med parametrisk design/visuell i Link Arkitektur AS og driver nå sammen firmaet DataTrees AS med dette som spesialfelt.

 

Utdanningsmål

Deltagerne skal etter endt kurs kunne ta i bruk visuell programmering med Rhino - Grasshopper på et enkelt grunnleggende nivå.

 

Forkunnskaper

Generelt god data kunnskap og man bør ha gjort seg litt kjent med Rhino/grasshopper før kurset .

 

Har man ikke programvaren, kan man laste ned en 90 dagers gratis prøveversjon her: Rhino 6 (Grasshopper er integrert i Rhino)

 

Kursinnhold

Man vil lære om Grasshoppers brukergrensesnitt og organisering samt bruk av nøkkelfunksjoner i visuell programmering/parametrisk design. Det vil bli benyttet praktiske oppgaver som lærer deg å bruke de forskjellige parameterne og sette disse sammen til fleksible systemer med smarte komponenter for å kunne utføre praktiske modelleringsoppgaver.

Kurset holdes på norsk

 

Varighet

Kurset varer i én dag

kl. 09:00-16:00

 

Pris

Kr. 5.200,- pr. deltager (kr. 5.778,- uten VIP-avtale/servicekontrakt).

Kurs er fritatt for MVA.

 

NB! dette kurset kjøres online.

Informasjon

 • Lærer: Franz Forsberg og Stian André Haugrim
 • Fra: 31.05.2021
 • Til: 31.05.2021
 • Sted: Online
 • Pris m/VIP-avtale: 5200.00
 • Plasser: 12
 • Deltakere: 1
 • Ledige plasser

Kurspåmelding

To be able to register for an event you need to create a user account. If you already have one, please login and register for the event.

Obs! For kurspåmelding kreves en GRAPHISOFT Norge profil, ikke din GRAPHISOFT ID. Dersom du ikke har vært på kurs hos oss tidligere kan du opprette en brukerprofil, hvis du allerede har en vennligst logg inn for å melde deg på.

Opprett ny bruker og meld meg på kurset

Kontakt oss

 • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

  Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring