Parametrisk design direkte koblet mot BIM (ARCHICAD)

Gå tilbake til kursliste

Vi har fått med oss noen av de flinkeste innen parametrisk design til å være lærere. Franz Forsberg og Stian Andre Haugrim jobbet tidligere med parametrisk design/visuell i Link Arkitektur AS og driver nå sammen firmaet DataTrees AS med dette som spesialfelt.

 

Utdanningsmål

Deltagerne skal etter endt kurs kunne ta i bruk de grunnleggende funksjonene i direktekoblingen mellom Rhino - Grasshopper og Archicad.

 

Forkunnskaper

Det forutsettes at deltagerne allerede har noe basiskunnskap i Parametrisk Design/visuell programmering i Rhino - Grasshopper, samt kjenner til verktøy og menyer i ARCHICAD på et grunnleggende nivå. Meld deg evt. først på Parametrisk design grunnkurs som går dagen før.

 

Har man ikke programvarene som benyttes i kurset, men kan man laste ned gratis prøveversjoner her:

Rhino 6 (Grasshopper er integrert)

ARCHICAD

Grasshopper - ARCHICAD Live Connection

 

Kursinnhold

Koblingen med Rhino og Grasshopper skjer i sanntid og er toveis, dette gjør at brukerne kan benytte styrken i parametrisk design direkte mot BIM uten unødvendige mellomledd. Kurset vil blant annet gå inn på å utnytte denne koblingen til å automatisere dagligdagse oppgaver som ofte er tidkrevende og vanskelige i BIM-verktøy. Ut fra de praktiske oppgavene vil også deltagerne få en grunnplattform som man kan benytte videre til å utforske mulighetene til mer kompleks bruk av visuell programmering.

 

Kurset holdes på norsk

 

Varighet

Kurset varer i én dag

kl. 09:00-16:00

 

Pris

Kr. 5.200,- pr. deltager (kr. 5.778,- uten VIP-avtale/servicekontrakt).

Kurs er fritatt for MVA.

 

Alle våre kurs kjøres nå kun online etter pålegg fra Oslo kommune.

Når du melder deg på ber vi om at du også sender oss en mail til med din postadresse slik at vi får sendt deg kursmateriell.

 

Våre kursrom er satt opp med nødvendig maskiner og programvare. Ved online kurs må deltagerne ha en maskin med to skjermer (eller en stor skjerm som kan deles i to) og headset/utstyr for lyd. Kursene holdes alltid i siste gjeldende versjon av programvarene.

Informasjon

 • Lærer: Franz Forsberg og Stian André Haugrim
 • Fra: 01.06.2021
 • Til: 01.06.2021
 • Sted: Fridtjof Nansens vei 17
 • Pris m/VIP-avtale: 5200.00
 • Plasser: 12
 • Deltakere: 2
 • Ledige plasser

Kurspåmelding

To be able to register for an event you need to create a user account. If you already have one, please login and register for the event.

Obs! For kurspåmelding kreves en GRAPHISOFT Norge profil, ikke din GRAPHISOFT ID. Dersom du ikke har vært på kurs hos oss tidligere kan du opprette en brukerprofil, hvis du allerede har en vennligst logg inn for å melde deg på.

Opprett ny bruker og meld meg på kurset

Kontakt oss

 • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

  Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring