Twinmotion real-time render, video og VR Grunnkurs

Twinmotion (basert på UnrealEngine fra EpicGames), gir deg enkelt tilgang til å lage høykvalitets renderinger, panoramaer og standard eller 360° VR visninger. Twinmotion har direkte kobling mot Revit, ARCHICAD og Sketchup, men kan i tillegg benytte en rekke andre 3D-formater for å hente inn geometri slik som bygg eller omgivelser.

Våre kurslokaler har nødvendig utstyr/programvare for dette kurset og lunsj er inkludert i prisen.

NB! Dette kurset gjennomføres nå som normalt i våre kurslokaler, men med noen ekstra tiltak i forhold til Covid-19:

 

 

Deltagere som har/mistenker symptomer, eller kan ha vært utsatt for mulig smittefare, skal gi beskjed til oss og så holde seg så borte på kurset. Våre vanlige avbestillingsregler gjelder derfor inntil videre ikke om fraværet skyldes Covid-19.

 

Husk at våre kurs og konsulenttjenester også kan skreddersys etter ditt/kontorets behov, og/eller om ønskelig holdes online. Kontakt for mer informasjon.

 

For mer informasjon, klikk på ønsket kurs under.

 

NB! Om det ikke er oppført noen kurs under denne kategorien og du har ønske om et, eller noe som er mer skreddersydd for ditt kontor, ta kontakt med .

Det er for tiden ingen kurs tilgjengelige.

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring