Twinmotion real-time render, video og VR Grunnkurs

Twinmotion (basert på UnrealEngine fra EpicGames), gir deg enkelt tilgang til å lage høykvalitets renderinger, panoramaer og standard eller 360° VR visninger. Twinmotion har direkte kobling mot Revit, ARCHICAD og Sketchup, men kan i tillegg benytte en rekke andre 3D-formater for å hente inn geometri slik som bygg eller omgivelser.

Våre kurslokaler har nødvendig utstyr/programvare for dette kurset og lunsj er inkludert i prisen.

Alle våre kurs gjennomføres som vanlig, men grunnet COVID-19 vil undervisningen en periode fremover gjennomføres som online kurs. Vi har også satt opp flere nye to-timers kurs, se kursoversikt for mer informasjon.

 

Vi er så heldig at vi har noen av bransjens mest erfarne kursholdere, og du kan derfor være trygg på at både innhold og gjennomføring vil fungere på en god måte. Vi anbefaler at deltagerne har en maskin med to skjermer (ikke et krav) og benytter headset for lyd.

 

Vi holder også skreddersydde kontorkurs og utfører konsulenttjenester online. Kontakt for mer informasjon om dette.

For mer informasjon, klikk på ønsket kurs under.

Det er for tiden ingen kurs tilgjengelige.

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring