Solibri Anywhere -Bli effektiv med Solibri (online)

 

Solibri Anywhere er verdens mest utbredte gratis-viewer for openBIM og IFC-filer. Det er en utmerket programvare for å sammenstille modeller og visuelt kunne se og studere BIM-prosjekter.

 

Anywhere er for de som ikke har behov for full modellsjekk eller å ta ut mengder. Solibri Anywhere er gratis, man kan inspisere modeller, navigere rundt, lage rapporter, målsette objekter og kommunisere via PDF, Excel og BCF rapporter mm.

 

Solibri Anywhere er et verktøy som er uunnværlig i egenkontroll av IFC-filer. Man kan lese og kommentere rapporter, og bruke mengdelister som er utarbeidet av andre med fullversjonen Solibri Office eller Solibri Site.

 

Ved online kurs må deltagerne ha en maskin med to skjermer (eller en stor skjerm som kan deles i to) og headset/utstyr for lyd. Kursene holdes alltid i siste gjeldende versjon av programvarene.

 

NB! Om det ikke er oppført noen kurs under denne kategorien og du har ønske om et, eller noe som er mer skreddersydd for ditt kontor, ta kontakt med .

Det er for tiden ingen kurs tilgjengelige.

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2022 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring