Solibri Office Grunnkurs

Solibri benyttes til å sammenstille BIM-modeller fra forskjellige fagområder og kan utføre svært avansert modellsjekking og kvalitetssikring av BIM-prosjekter. Dette gjør det enkelt for BIM-koordinatoren, ingeniører, arkitekter og andre involverte parter å samarbeide og løse eventuelle problemer før de når byggeplassen. Entreprenører benytter også Solibri til mengder/kalkulasjon og som byggeplass BIM-verktøy.

 

Alle våre kurs kjøres nå kun online etter pålegg fra Oslo kommune.

Når du melder deg på ber vi om at du også sender oss en mail til med din postadresse slik at vi får sendt deg kursmateriell.

Ved online kurs må deltagerne ha en maskin med to skjermer (eller en stor skjerm som kan deles i to) og headset/utstyr for lyd. Kursene holdes alltid i siste gjeldende versjon av programvarene.

Husk at våre kurs og konsulenttjenester også kan skreddersys etter ditt/kontorets behov, eller om ønskelig også holdes online. Kontakt for mer informasjon.

Solibri Grunnkurs
13.08.2021 - 13.08.2021
Online / Fridtjof Nansens vei 17, Oslo Ledige plasser

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring