Parametrisk Design direkte koblet med BIM

Kurset går inn på bruken av direkte-koblingen med Rhino-Grasshopper og BIM (ARCHICAD). Koblingen funger to-veis, og gjør at brukerne kan benytte styrken i parametrisk design direkte mot BIM uten unødvendige mellomledd.

Vi har fått med oss noen av de beste innen parametrisk design til å være lærere. Franz Forsberg og Stian Andre Haugrim jobber til daglig i Link Arkitektur AS med parametrisk design/visuell programmering som spesialfelt.

NB! Mangler du basiskunnskapene i Parametrisk Design/visuell programming med Rhino-Grasshopper, meld deg først på Parametrisk Design Grunnkurs som går dagen før.

 

Alle våre kurs kjøres nå kun online etter pålegg fra Oslo kommune.

 

Når du melder deg på ber vi om at du også sender oss en mail til med din postadresse slik at vi får sendt deg kursmateriell.

 

Våre kursrom er satt opp med nødvendig maskiner og programvare for dette kurset. Ved online kurs må deltagerne ha en maskin med to skjermer (eller en stor skjerm som kan deles i to) og headset/utstyr for lyd. Kursene holdes alltid i siste gjeldende versjon av programvarene.

 

For mer informasjon, klikk på ønsket kurs under.

NB! Om det per dato ikke er oppført noen kurs under denne kategorien og du har ønske om det, eller et skreddersydd for ditt kontor, ta kontakt med .

Det er for tiden ingen kurs tilgjengelige.

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring