Parametrisk Design direkte koblet med BIM

Kurset går inn på bruken av direkte-koblingen med Rhino-Grasshopper og BIM-verktøyet Archicad. Koblingen funger to-veis, og gjør at brukerne kan benytte styrken i parametrisk design direkte mot BIM-verktøyet uten unødvendige mellomledd.

NB! Om du mangler basiskunnskaper i Parametrisk Design/visuell programming med Rhino-Grasshopper, bør du først ta et Parametrisk Design Grunnkurs (går dagen før dette du nå leser om).

Vi har fått med oss noen av de flinkeste innen parametrisk design til å være lærere. Franz Forsberg og Stian Andre Haugrim jobbet tidligere med parametrisk design/visuell i Link Arkitektur AS og driver nå sammen firmaet DataTrees AS med dette som spesialfelt.

 

NB! kurset kjøres online.

Har man ikke programvaren, kan man laste ned en 90 dagers gratis prøveversjon for Mac eller Windows her: Rhino 7 (Grasshopper er integrert i Rhino)

 

For mer informasjon, klikk på ønsket kurs under.

 

NB! Om det per dato ikke er oppført noen kurs under denne kategorien og du har ønske om det, eller et som er kun for ditt kontor, ta kontakt med .

Det er for tiden ingen kurs tilgjengelige.

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2022 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring