Parametrisk design grunnkurs

Kurset passer for ALLE som er interessert i parametrisk design/visuell programmering, uansett om man er arkitekt, ingeniør eller designer etc. Kurset vil kunne gi et godt fundament for deg som f.eks. benytter Revit, Tekla og Archicad etc. til daglig.

Vi har fått med oss noen av de beste innen parametrisk design til å være lærere. Franz Forsberg og Stian Andre Haugrim jobber til daglig i Link Arkitektur AS med parametrisk design/visuell programmering som spesialfelt.

Alle våre kurs kjøres nå kun online etter pålegg fra Oslo kommune.

 

Når du melder deg på ber vi om at du også sender oss en mail til med din postadresse slik at vi får sendt deg kursmateriell.

Våre kursrom er satt opp med nødvendig maskiner og programvare for dette kurset. Ved online kurs må deltagerne ha en maskin med to skjermer (eller en stor skjerm som kan deles i to) og headset/utstyr for lyd. Kursene holdes alltid i siste gjeldende versjon av programvarene.

 

Har man ikke programvaren, kan man laste ned en 90 dagers gratis prøveversjon her: Rhino 6 (Grasshopper er integrert i Rhino)

 

For mer informasjon, klikk på ønsket kurs under.

NB! Om det per dato ikke er oppført noen kurs under denne kategorien og du har ønske om det, eller et som er skreddersydd for ditt kontor, ta kontakt med .

Det er for tiden ingen kurs tilgjengelige.

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring