Parametrisk design grunnkurs

Kurset passer for ALLE som er interessert i å lære om parametrisk design/visuell programmering med Rhino og Grasshopper. Dette uansett om man er arkitekt, ingeniør eller designer etc. Kurset vil kunne gi en grunnleggende godt start for deg som vil bruke Rhino og Grasshopper i sammenheng med f.eks BIM-programmer slik som. Revit, Tekla og Archicad etc.

Vi har fått med oss noen av de flinkeste innen parametrisk design til å være lærere. Franz Forsberg og Stian Andre Haugrim jobbet tidligere med parametrisk design/visuell programmering i Link Arkitektur AS, men ønsket å bli ennå bedre på det og har nå sitt eget firma kalt  DataTrees AS med dette som spesialfelt.

NB! dette kurset kjøres online.

Om du også har BIM-verktøyet Archicad, kan du med fordel også lære mer om toveis koblingen med Rhino-Grasshopper på kurset som går dagen etter grunnkurset. Se mer informasjon her

Har man ikke programvaren, kan man laste ned en 90 dagers gratis prøveversjon her: Rhino 7 (Grasshopper er integrert i Rhino)

 

For mer informasjon, klikk på ønsket kurs under.

NB! Om det per dato ikke er oppført noen kurs under denne kategorien og du har ønske om det, eller et som er kun for ditt kontor, ta kontakt med .

Det er for tiden ingen kurs tilgjengelige.

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2022 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring