Twinmotion realtime rendering og VR for landskap/utomhus

 

Realtime rendering og VR for landskap/utomhus

Twinmotion (basert på Unreal Engine fra Epic Games), gir deg enkelt tilgang til å lage høykvalitets rendering, panoramaer og standard eller 360° VR visninger. Twinmotion har direkte kobling mot Revit, Rhino, Archicad og Sketchup, men kan i tillegg benytte en rekke andre 3D-formater for å hente inn geometri slik landskap/terreng.

Med Twinmotions unike vegetasjons-verktøy kan du plassere ut hundrevis av trær, busker og andre planter med bare et par tastetrykk. Få full oversikt over hvordan trær vokser over tid med den nye growth-funksjonen. Juster enkelt farge, høyde og mengde på gressstrå, helt ned på detaljnivå. Biblioteket som følger med gir deg tilgang til et stort utvalg fotoscannede realistiske objekter og materialer, samt animerte karakterer/miljø i meget høy kvalitet. Dette inkluderer også med nordiske objekter og vegetasjon.

NB! Om det ikke er oppført noen kurs under denne kategorien og du har ønske om et, eller noe som er mer skreddersydd for ditt kontor, ta kontakt med .

Det er for tiden ingen kurs tilgjengelige.

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring