Twinmotion realtime rendering og VR for interiør

Copyright: Interior rendering Twinmotion by Yoga Binhar

 

Realtime rendering og VR for interiør

 

Twinmotion (basert på Unreal Engine fra EpicGames), gir deg enkelt tilgang til å lage høykvalitets rendering, panoramaer og standard eller 360° VR visninger. Twinmotion har direkte kobling mot Revit, Rhino, ARCHICAD og Sketchup, men kan i tillegg benytte en rekke andre 3D-formater for å hente inn geometri.

 

Med Twinmotion kan du raskt og enkelt visualisere både store og små interiør-prosjekter. Hent inn møbler, teksturer eller lys du ønsker å bruke, eller benytt høykvalitets elementene i biblioteket som følger med. Det å skape stemningsbilder eller video har aldri vært enklere, dette ved hjelp av ferdige filter og belysnings elementer.

 

Deltagerne må ha en maskin med to skjermer (eller en stor skjerm som kan deles i to) og headset/utstyr for lyd. Kursene holdes alltid i siste gjeldende versjon av programvarene.

 

Kurset går inn på:

 

 

NB! Om det ikke er oppført noen kurs under denne kategorien og du har ønske om et, eller noe som er mer skreddersydd for ditt kontor, ta kontakt med .

Det er for tiden ingen kurs tilgjengelige.

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring