ArchiFrame: Grunnkurs i konstruksjon, precut og industriell produksjon

 

De fleste som tar i bruk ArchiFrame har spesielle behov ut fra konstruksjons-metodene som benyttes i sitt firma/organisasjon. Det er derfor mest vanlig at vi setter opp egne tilpassede kurs i aktuelle tema for hver enkelt bedrift.

 

Kurset tilrettelegges for helt nye brukere av ArchiFrame, men det forutsettes at deltagerne på forhånd har gjennomført grunnkurs i ARCHICAD. Man skal etter fullført kurs være i stand til å nyttiggjøre seg av konstruksjons-verktøyets grunnleggende funksjoner og muligheter. Lage produksjonsunderlag, ta ut mengdelister/kapplister og produksjons-filer til automatiserte produksjonsanlegg (CNC)

 

Gjennomføringsmetode:

 

Pris:

Avhengig av varighet samt antall deltagere og avtales derfor med kursholder utfra våre veiledende priser. Send e-post til  for nærmere pristilbud og avtale.

Det er for tiden ingen kurs tilgjengelige.

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring