Twinmotion: Kom i gang med realtime rendering og VR

Kom i gang med Twinmotion – realtime rendering og VR!

 

Twinmotion (basert på Unreal Engine fra Epic Games) gir deg enkel tilgang til å lage høykvalitetsrendering, panoramaer og standard eller 360° VR-visninger. Twinmotion har direkte kobling mot Revit, Rhino, ARCHICAD og Sketchup, men kan i tillegg benytte en rekke andre 3D-formater for å hente inn geometri slik landskap/terreng.

 

Kurset har som formål å gi deltakerne en innføring på et grunnleggende nivå,  i bruk av programmet til små og store prosjekter.

 

Dette er et onlinekurs, deltagerne bør derfor ha en maskin med to skjermer (eller en stor skjerm som kan deles i to) og headset/utstyr for lyd. Kursene holdes alltid i siste gjeldende versjon av programvarene og disse må være installert av deltagerne på forhånd.

 

NB! Om det ikke er oppført noen kurs under denne kategorien og du har ønske om et, eller noe som er mer skreddersydd for ditt kontor, ta kontakt med 

Kom i gang med Twinmotion 09:00 – 12:00
07.06.2022 - 07.06.2022
Online Ledige plasser

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2022 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring