Webinar: Fra DWG/IFC-filer til BIM og FDV for private og offentlige eiendomsforvaltere

Det snakkes mye om FDVU, Digital Tvilling og BIM, mange har nok derfor også oppfattet at det kan være ganske store penger å spare i fremtiden på en slik kobling. Men hvordan kommer man dit når de fleste eksisterende bygg ikke finnes som BIM og tegningsarkivet er et kaos av filtyper og versjoner?

Nye bygg og BIM er en ting, for det er jo noe man kan «bestille» fra starten av, men det å skape en korrekt "Digital Tvilling" av den eksisterende eiendomsmassen vil være ekstremt resurskrevende og kostbart. Spesielt om man skal få alle de eksisterende byggene opp på et brukbart nok nivå som kan titulere seg «tvilling».

Vi vil se på  hvordan man enklest kan utnytte det man allerede har av eksisterende tegninger og underlag og samle alle disse inn i en fil pr. bygg. For forvaltning, drift og vedlikehold er det en ting som trumfer alt og det er areal.

Gikk du glipp av del 1 av vårt webinar kan du opptak her

Det er for tiden ingen kurs tilgjengelige.

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2022 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring