• Kurs i Cinema 4D

Våre åpne kurs i Cinema 4D er basert på klasseromsundervisning, hvor vi har nødvendig utstyr og programvare installert.  Vi kan også holde disse kursene ute hos den enkelte bedrift eller i våre lokaler.Online kurs i Cineam 4D varer normalt mellom en til to timer og tar for seg utvalgte tema, funksjoner og verktøy.

Om ingen åpne kurs i Cinema 4D er satt opp, les mer om innholdet her:

Kontakt for mer informasjon om kontorkurs/tilpasset undervisning.

Alle våre kurs gjennomføres som vanlig, men grunnet COVID-19 vil undervisningen en periode fremover gjennomføres som online kurs. Vi har også satt opp flere nye to-timers kurs, se kursoversikt for mer informasjon.

 

Vi er så heldig at vi har noen av bransjens mest erfarne kursholdere, og du kan derfor være trygg på at både innhold og gjennomføring vil fungere på en god måte. Vi anbefaler at deltagerne har en maskin med to skjermer (ikke et krav) og benytter headset for lyd.

 

 

Vi holder også skreddersydde kontorkurs og utfører konsulenttjenester online. Kontakt for mer informasjon om dette.

 

Det er for tiden ingen kurs tilgjengelige.

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring