Webinar: BIM for precut, element og modulproduksjon

 

Å benytte BIM for precut, element og modulproduksjon kan gi store gevinster. Dette gjelder både de som driver industrialisert produksjon med maskinstyring (CNC), samt boligprodusenter, entreprenører og mindre byggmesterbedrifter.

·       De verktøy som tradisjonelt har dominert markedet, har ofte krevd fordyrende spesial-tilpasninger og programmering, eller vært rigide og lite brukervennlige. 

·       ArchiFrame benytter kjernen i ARCHICADs enestående unike teknologi og er garantert den mest fleksible og dynamiske konstruksjonsløsningen på markedet.

·       ArchiFrame håndterer både tak, bjelke og veggelementer. Programmet er direkte koblet mot papirløs digital byggeplass/hall via BIMx som har hyperkoblede tegninger og mengder mot 3D.

·       Man kan også benytte BIM-modeller fra andre fag som underlag, slik som IFC til å høste alle kapplister, uten å måtte tegne opp noe på nytt.

 

Meld deg på vårt gratis webinar for å lære mer om hvorfor ArchiFrame og ARCHICAD på kort tid har blitt en markedsleder innen konstruksjon.

Webinaret gjennomføres av Teknisk sjef Frode Saltkjelvik og produktansvarlig Anthony Flores.

 

 

Det er for tiden ingen kurs tilgjengelige.

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2022 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring