Webinar: BIM for precut, element og modulproduksjon

 

Å benytte BIM for precut, element og modulproduksjon kan gi store gevinster. Dette gjelder både de som driver industrialisert produksjon med maskinstyring (CNC), samt boligprodusenter, entreprenører og mindre byggmesterbedrifter.

·       De verktøy som tradisjonelt har dominert markedet, har ofte krevd fordyrende spesial-tilpasninger og programmering, eller vært rigide og lite brukervennlige. 

·       ArchiFrame benytter kjernen i ARCHICADs enestående unike teknologi og er garantert den mest fleksible og dynamiske konstruksjonsløsningen på markedet.

·       ArchiFrame håndterer både tak, bjelke og veggelementer. Programmet er direkte koblet mot papirløs digital byggeplass/hall via BIMx som har hyperkoblede tegninger og mengder mot 3D.

·       Man kan også benytte BIM-modeller fra andre fag som underlag, slik som IFC til å høste alle kapplister, uten å måtte tegne opp noe på nytt.

 

Meld deg på vårt gratis webinar for å lære mer om hvorfor ArchiFrame og ARCHICAD på kort tid har blitt en markedsleder innen konstruksjon.

Webinaret gjennomføres av Teknisk sjef Frode Saltkjelvik og produktansvarlig Anthony Flores.

 

 

Webinar: BIM for precut, element og modulproduksjon
27.08.2020 - 27.08.2020
Gratis webinar kl.: 09:00-10:00 Ledige plasser

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring