• Kurs i konstruksjonsverktøyet

Klasserom

Kontorkurs

 

 

 

Våre åpne kurs  er basert på klasseromsundervisning, hvor vi har nødvendig utstyr og programvare installert.  Vi kan med fordel også holde disse kursene ute hos den enkelte bedrift eller i våre lokaler. Spesielt gjelder dette for konstruksjons pakken ARCHICAD+ ArchiFrame,da de fleste bedrifter har egne konstruksjonsløsninger spesielt for sine moduler og elementer.

Online kurs i ARCHICAD varer normalt mellom en til to timer og er dedikert utvalgte aktuelle funksjoner og verktøy. Klikk på online kurs for å se oversikten.

Finn et kurs med en dato som passer for deg i listen nedenfor, eller ta kontakt med om du ønsker mer informasjon om kontorkurs/tilpasset undervisning.

Alle våre kurs gjennomføres som vanlig, men grunnet COVID-19 vil undervisningen en periode fremover gjennomføres som online kurs. Vi har også satt opp flere nye to-timers kurs, se kursoversikt for mer informasjon.

 

Vi er så heldig at vi har noen av bransjens mest erfarne kursholdere, og du kan derfor være trygg på at både innhold og gjennomføring vil fungere på en god måte. Vi anbefaler at deltagerne har en maskin med to skjermer (ikke et krav) og benytter headset for lyd.

 

Vi holder også skreddersydde kontorkurs og utfører konsulenttjenester online. Kontakt for mer informasjon om dette.

Det er for tiden ingen kurs tilgjengelige.

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring