ArchiTerra m/SOSI-kurs

Få økt funksjonalitet for terreng og landskapsforming med ArchiTerra. Automatisk generering av 3D-terreng med SOSI-import

 

Med tilleggsapplikasjonen ArchiTerra for Archicad kombinerer man et av verdens fremste BIM-verktøy med muligheter for økt funksjonalitet for terreng og landskapsforming. ArchiTerra muliggjør import av GIS-data og terrengdata fra følgende formater: SOSI, SHAPE, DXF, XYZ og TXT.

 

Varighet: 09.00-11.30

Pris: Kr 2490,- (kr 2767,- uten VIP-avtale på Archicad).

Kurset kjøres i Archicad 25 og vi benytter Norsk prosjekteringsmal 25.

Ved onlinekurs bør deltagerne ha en maskin med to skjermer (eller en stor skjerm som kan deles i to) og headset/utstyr for lyd. Kursene holdes alltid i siste gjeldende versjon av programvarene.

NB! Om det ikke er oppført noen kurs under denne kategorien og du har ønske om dette eller et som er skreddersydd for ditt kontor, ta kontakt med .

ArchiTerra-kurs 09:00-11:30 (online)
01.03.2022 - 01.03.2022
Online Ledige plasser

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2022 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring