•Kurs i ARCHICAD

For å bli effektiv og kunne utnytte de mange muligheten som ligger i ARCHICAD, er det svært viktig at man deltar på kurs. For de som har benyttet ARCHICAD en stund kan det være nyttig å oppgradere kunnskapen sin i nye verktøy og funksjoner, samt f.eks. spisse kompetansen til enkelte medarbeidere innen f.eks. rendering eller BIM og tverrfaglig prosjektering etc.Våre åpne kurs er basert på klasseromsundervisning, hvor vi har nødvendig utstyr og programvare installert.  Vi kan også med fordel holde disse kursene ute hos den enkelte bedrift eller i våre lokaler.Online kurs  varer normalt mellom en til to timer og er dedikert utvalgte aktuelle funksjoner og verktøy. Se egen kategori for våre online kurs.

Finn et kurs med en dato som passer for deg i listen nedenfor, eller ta kontakt med kurs[@]graphisoft.no om du ønsker mer informasjon om kontorkurs/tilpasset undervisning.

NB! Inntil videre grunnet COVID-19, vil all vår undervisning gjennomføres som online kurs.

Vi er så heldig at vi har noen av bransjens mest erfarne kursholdere, og du kan derfor være trygg på at både innhold og gjennomføring vil fungere på en god måte. Vi anbefaler at deltagerne har en maskin med to skjermer og benytter headset for lyd.

Det er for tiden ingen kurs tilgjengelige.

Kursoversikt

Ønsker du kontorkurs, ta kontakt.

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring