GRAPHISOFT Norge

GRAPHISOFT Norge er en del av Nordic BIM Group som består av Nolliplan i Sverige og M.A.D i Finland.

Forretningsidé
Å tilby byggebransjen innovative, digitale verktøy og tjenester av høy kvalitet som gir brukerne en bedre arbeidshverdag.

Produkter og tjenester
Vi er norsk distributør av Archicad, ArchiFrame, Solibri, ArchiTerra, Twinmotion, BIMcontact, BIMx og Cinema 4D. I tillegg til diverse åpne kurs i bruk av våre verktøy, tilbyr vi skreddersydde kurs, prosjekteringsstøtte og andre støttetjenester ute hos våre kunder.

Kort historikk
Firmaet ble etablert i 1992 som Arktis AS (FNR 863 355 052) og ble norsk distributør av Archicad i 1993. Fra 2008 har vi markedsført oss under navnet GRAPHISOFT i det norske markedet.

Tradisjonelt har arkitektene vært vår største kundegruppe med en markedsandel på om lag 60%. De senere årene har vi også hatt en kraftig og vedvarende vekst hos entreprenørene og norske hus og hytteprodusenter. Vår vekst og sunne økonomi har flere ganger gitt oss priser som “Årets Graphisoft Distributør” worldwide og utmerkelsen «Gaselle-bedrift» som deles ut av Dagens Næringsliv.

Vi har de siste årene kjøpt oss inn i software-selskaper i Finland og Ungarn for å sikre oss rask tilgang og langsiktighet i forhold til å tilpasse software til våre norske brukeres ønsker og behov. I 2018 hadde vi en omsetning på 62 mill. og en sunn bunnlinje i det norske selskapet.

Økonomi, kompetanse og innovasjonAAA kredittverdighet
GRAPHISOFT Norge er en økonomisk sunn bedrift og har en topp kredittverdighet. Av Norges ca. 550 000 bedrifter er det bare 2,1% som i dag har rating AAA. Vi har en solid stab av medarbeidere med lang erfaring fra byggebransjen. Sammen med GRAPHISOFT i Budapest legger vi store ressurser i å være ledende på utvikling av nye innovative løsninger:

• Archicad var det første BIM-verktøyet for arkitekter.
• Med BIMx tilbyr vi et presentasjonsverktøy med en unik kobling mellom 3D og tegninger.
• Vår BIM-Server gjør det mulig at flere jobber samtidig i samme modell.
• GRAPHISOFT BIMcloud.

Miljø og helse
GRAPHISOFT Norge sertifiserte seg iht. Miljøfyrtårn i 2011 og ønsker å ha en tydelig og dokumentert miljøprofil. Vi legger vekt på arbeidsmiljø, energibruk, innkjøp og materialbruk, avfalls- og utslippshåndtering, transport og klimaregnskap.

Både vår bedriftshelsetjeneste og vårt bedriftsidrettslag er viktige virkemidler for å sikre våre ansatte best mulig helse og lavest mulig fravær fra jobben.

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring