Kontakt oss

Om Graphisoft Norge

Forretningsidé
Å tilby byggebransjen innovative, digitale verktøy og tjenester av høy kvalitet som gir brukerne en bedre arbeidshverdag.

Produkter og tjenester
Vi er norsk distributør av ARCHICAD, ArchiFrame, ArchiFM, ArchiTerra, Artlantis, BIMcontact, BIMx, Cinema 4D, Flexijet og Solibri Model Checker. I tillegg til diverse åpne kurs i bruk av våre verktøy, tilbyr vi skreddersydde kurs, prosjekteringsstøtte og andre støttetjenester ute hos våre kunder.

Kort historikk
Firmaet ble etablert i 1992 som Arktis AS (Org.nr. 863 355 052) av sivilarkitekt Ivar Sandbu. Vi har hatt en jevn vekst gjennom mange år og landet i 2016 på noe over 50 mill i omsetning. Vi har mer enn 1.150 kunder med forskjellige installasjoner. Også i kriseårene 2008-09 fikk vi nesten 100 nye kunder hvert år. De siste årene har vi 2 ganger blitt kåret til ”Årets Distributør” worldwide av Graphisoft og i samme periode mottatt utmerkelsen Gaselle-bedrift av Dagens Næringsliv 2 ganger.

Økonomi, kompetanse og innovasjonAAA kredittverdighet
Graphisoft Norge er en økonomisk sunn bedrift og har en topp kredittverdighet. Av Norges ca. 550 000 bedrifter er det bare 2,1% som i dag har rating AAA. Vi har en solid stab av medarbeidere med lang erfaring fra byggebransjen.  Sammen med Graphisoft i Budapest legger vi store ressurser i å være ledende på utvikling av nye innovative løsninger:

• ARCHICAD var det første BIM-verktøyet for arkitekter
• Med BIM-Server kan våre brukere jobbe real-time i samme modell

Miljø og helse
Graphisoft Norge sertifiserte seg iht. Miljøfyrtårn i 2011 og ønsker å ha en tydelig og dokumentert miljøprofil. Vi legger vekt på arbeidsmiljø, energibruk, innkjøp og materialbruk, avfalls- og utslippshåndtering, transport og klimaregnskap. De fleste ansatte er aktive gjennom vårt bedriftsidrettslag og sykefraværet ligger på under 1% pr. år.

 

Copyright © 2018 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU