Nordic BIM Group

Nordic BIM Group ble stiftet i januar 2020 og består av GRAPHISOFT Norge, Nolliplan i Sverige og M.A.D i Finland. Med ekstraordinær erfaring og kunnskap digitaliserer og effektiviserer vi bygg- og eiendomsbransjen i Norden ved hjelp av BIM. Vi har en stor markedsandel innen arkitektkontorene i Norden. Vi har en solid posisjon samt opplever sterk vekst innenfor en rekke segmenter slik som hus og hytte produsenter, eiendom, interiør, entreprenør, retail og offentlig virksomheter inkludert kommuner. Vi jobber aktivt i hele Norden for åpenBIM med åpne formater som IFC.

Vår visjon

Vår visjon er å bli anerkjent og respektert som de ledende digitale spesialistene og innovatørene i den nordiske bygg- og eiendomsbransjen, og for å hjelpe våre kunder og partnere til å bli verdensledende på digitalisering innen sine felt.

Vår misjon

Vår misjon er å skape digitale fordeler for den nordiske AEC-industrien (Architecture, Engineering and Construction). Det gjør vi ved å tilby innovative digitale løsninger og tjenester som legger forholdene til rette for at kundene våre kan implementere digitale arbeidsprosesser, øke produktiviteten, jobbe smartere og skape bedre arkitektur med en mer miljøoptimalisert byggeproduksjon.

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring