Kurs, webinar og seminar

WebinarKontorkursSeminar

GRAPHISOFT Norge har siden 1993 levert kurs og tjenester innen BIM og visualisering for bygge og eiendomsbransjen. Vi kurser hvert år mer enn 1400 personer innen forskjellige programvarer og tema. Kursene holdes jevnlig og våre instruktører har solid bygg-faglig bakgrunn og kompetanse i de mest moderne digitale verktøy og løsninger for bygge og eiendomsbransjen. 

Våre åpne kurs holdes i egne moderne lokaler ved vårt kontor på Majorstua i Oslo. Vi tilbyr også online kurs eller skreddersydde kontorkurs etter kundenes behov/erfaringsnivå. Våre tekniske konsulenter tar også prosjektrelaterte rådgivende og koordinerende oppdrag ute hos våre kunder.

Info om gjennomføring av kurs – COVID-19

Det er viktig for oss alle at så mange som mulig kan jobbe hjemmefra de neste ukene, for å redusere risikoen for smitte. Vi følger gjeldende råd fra helsemyndighetene til enhver tid. Alle våre kurs vil derfor en tid fremover være nettbaserte. Vi jobber med å utvide dette tilbudet til å også gjelde temabaserte kurs på 1-2 timer. Ta kontakt med om du ønsker konsulenttjenester eller online-baserte kontorkurs. 

Klikk på ønsket kategori under, for å få en oversikt over aktuelle kurs, innhold og datoer:

Kontakt oss:

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kursoversikt

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring