Bilde fra Hamar Kommune

BIM for kommuner

Archicad er et multiverktøy for alle norske kommuner som ønsker å komme i gang med BIM. Det kan være mye å spare for innkjøperen som skal bestille renhold, vaktmesteren som skal pusse opp og bestille materialer, eller eiendomsforvalteren som skal leie ut lokaler.

Dette gjelder selv tidlig i prosessen, og med ganske enkle BIM modeller. Det er enklere å komme i gang med BIM enn det mange tror.

Fortsatt forholder et flertall av bestillere seg til utdaterte tegninger, eller de må måle opp arealet på nytt for egen maskin – hver eneste gang. Det snakkes mye om BIM modeller i forbindelse med nye bygg, men vi i Graphisoft Norge ønsker å rette søkelys på verdien av å utvikle BIM modeller av eksisterende bygningsmasse. For mange kommuner er det viktigste første skrittet å komme i gang med å digitalisere utdaterte tegninger.

Archicad bruksområder for norske kommuner:

Med gratis appen BIMx kan vaktmesteren, eiendomsforvalteren eller entreprenøren enkelt manøvrere seg rundt i BIM-modellene via nettleseren sin, nettbrettet eller ved hjelp av smart telefoner

> Hamar kommune laget 3D-modell av sentrum i Archicad

> Visualisert regulering i Møre og Romsdal Fylkeskommune

Mer enn 25 års erfaring på det Norske markedet

Graphisoft Norge representerer en rekke ledende tegne- og visualiseringsverktøy for byggebransjen. Våre programvarer gir økt effektivitet, fleksibilitet og samarbeid på tvers av de ulike programvarene. 

Graphisoft Norge sine verktøy gir deg mer frihet! Vi ønsker å gi våre kunder det beste markedet har å tilby, ikke bare når det gjelder BIM-programmer, men også ved bruk av smarte skybaserte dokumenthåndteringssystemer.

Anerkjent for brukervennlighet og med ledende innovativ teknologi presenterer vi Archicad og BIMcloud.

La oss hjelpe deg å effektivisere din arbeidshverdag!

Med Archicad har BIM aldri vært enklere

Archicad er et intuitivt og brukervennlig BIM-verktøy som inkluderer flere funksjoner og muligheter som man ikke finner som standard i andre programmer, blant annet tilpassede norske maler og biblioteker. Du bestemmer selv om du ønsker å starte med BIM i mindre skala i begynnelsen, da det er enkelt å utvide og bygge på etterhvert som det skulle være behov.

Archicad er markedets mest effektive verktøy på dokumentasjon. Archicad modellen kan tas i bruk til kommunale søkeprosesser og gjør deg i stand til å utføre regelsjekk og kontrollere at krav til universell utforming er innfridd.

Archicad gjør det enkelt for utleier og byggherre å selv oppdatere brann- og rømningsveier ved oppgradering av et bygg.

Få kontroll over hele prosessen fra A til Å med markedets mest fleksible BIM-løsning!


Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring