Opplev designfrihet med Archicad

Engasjerte interiørarkitekter snakker ofte om viktigheten av å fange tidsånden, om rutiner, samarbeid og Archicad.

I virkelighetens verden er interiørarkitektbransjen tøff. Det gjelder å være på hugget for å innhente oppgaver, skape, levere – for å overleve.  Ting skal skje raskt, og brikkene skal falle ned i gitt rekkefølge.

Archicad er designet for å innfri. Bak utviklingen ligger det hav av kompetanse og tilbakemeldinger fra bransjen selv. Med Archicad samarbeider du enkelt med kolleger, og også med aktører i andre program og fra andre fagområder.  Med 3D-modellen som utgangspunkt blir ikke minst prosjekteringsjobben langt enklere, noe Norges ledende interiørarkitekter og -bedrifter erfarer hver eneste arbeidsdag.

Med programmet følger det norsktilpassede symboler og objekter i henhold til Norsk Standard, samt en rekke andre parametriske BIM-objekter som vinduer, dører, møbler, kjøkken, kontor, utomhus etc.

Tegninger og all dokumentasjon oppdateres automatisk, med Archicad får du full kontroll i alle prosjekteringsfaser. Og, en mer spennende arbeidsdag.

Brukerkommentar

Det er verdifullt å kunne vise kunden på forhånd hvordan et rom kan bli. ARCHICAD og CINEMA 4D hjelper oss å formidle planene våre.

Scenario Interiørarkitekter AS


ARCHICAD er et veldig godt prosjekteringsverktøy helt fra skissestadiet til arbeidstegninger. Programmet gir oss også veldig god mulighet til å kunne visualisere ideene våre enkelt og raskt for kundene.

Anita Heggebakk, Metropolis arkitektur og design as

GRAPHISOFT tilbyr en rekke produkter for interiørarkitekter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her