Ill. Vestlandshus

BIM løsninger for hus og hytte

Markedsledende, innovative og brukervennlige BIM-løsninger for design, konstruksjon og industriell produksjon. Få full frihet i konstruksjonsfasen med Archicad!

Mer enn 25 års erfaring på det Norske markedet

Graphisoft Norge representerer en rekke ledende tegne- og visualiseringsverktøy for byggebransjen. Våre programvarer gir økt effektivitet, fleksibilitet og samarbeid på tvers av de ulike programvarene.

Med mer enn 25 års erfaring og en ledende rolle innen buildingSMART-teknologi, kan du være trygg på at Graphisoft Norge gir våre kunder det beste markedet har å tilby, ikke bare når det gjelder BIM-programmer, men også ved bruk av smarte skybaserte dokumenthåndteringssystemer.

La oss hjelpe deg å effektivisere din arbeidshverdag!

BIM – Med Archicad fungerer det!

Archicad er et komplett BIM-verktøy og inkluderer en rekke funksjoner og muligheter som man ikke finner som standard i andre programmer. Dette inkluderer tilpassede norske maler og biblioteker og det er derfor ikke nødvendig å kjøpe norske tillegg som lastes ned eller ettersendes når det kommer en ny versjon av programmet.

Funksjonalitet og produktivitet økes ytterligere ved hjelp av en rekke smarte tilleggsprodukter, som for eksempel kapplister, SOSI-import, armering, rendering og modellsjekking. Med tilleggsapplikasjonen ArchiFrame for Archicad, kombinerer man et av verdens fremste BIM-verktøy med full frihet i konstruksjonsfasen. Hent inn elektro, rør og ventilasjonsmodeller via IFC-formatet, og få kontroll over hele prosessen fra A til Å med markedets mest fleksible BIM-løsning.

Full frihet i konstruksjonsfasen
med ArchiFrame

ArchiFrame gjør arkitektenes design til komplette trekonstruksjoner – alt i en Archicad-modell!

De fleste verktøy som hittil har vært på markedet beregnet for konstruksjon og maskinstyring (CAD-CAM), har krevd fordyrende spesialtilpasninger og programmering. Med tilleggsapplikasjonen ArchiFrame for Archicad får du et komplett designverktøy for trekonstruksjoner som også gir mulighet for maskinstyrt precut og elementproduksjon.

Arkitekter og konstruktører kan jobbe sammen i team på samme prosjekt-fil, generere stykk- og kapplisteinformasjon mens noen andre lager salgstegninger. Hent inn elektro, rør og ventilasjonsmodeller via IFC-formatet og få kontroll over hele prosessen. ArchiFrame håndterer både vegg-, tak- og gulv-konstruksjoner, samt at CNC-styring for Hundegger og Weinmann ligger klart til bruk i programmet.

Med ArchiFrame for Archicad kombinerer man et av verdens fremste BIM-verktøy med full frihet i konstruksjonsfasen!

Brukerkommentar

Archicad er det foretrukne BIM-verktøyet av de ledende hus- og hytteprodusentene i Norge.


Samtlige av våre arkitekter og ingeniører sto fritt til å stemme på det BIM-verktøyet de opplevde innfridde best. Samtlige stemte for Archicad.

Uten diskusjon.

Runar Kristensen, Nordbohus


ArchiFrame har gitt oss i Norgeshus muligheten til å styrke vårt konsept enda bedre, da vi med arkitektmodellen fra Archicad kan høste ut særs detaljerte skjema og kapplister for vegg, bjelkelag og tak, som vi videre kan benytte i både precut/konstruksjonspakker, samt elementsystemer. At programmet er fullt BIM-kompatibelt og har CNC-styring har også vært en forutsetning for oss. Dette er ett system vi har ventet lenge på og har allerede kjørt flere prosjekter med gode erfaringer.

Bård Magnus Mikkelsen, Norgeshus AS

GRAPHISOFT tilbyr en rekke produkter for hus og hytte

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her