Ta kontroll over byggeprosjektet

Gjør presise mengdeberegninger, og ta ut lister og skjema med markedets beste og mest brukervennlige BIM-verktøy. Informasjonen er enkelt tilgjengelig på byggeplassen og sørger for at du alltid har oversikt og kontroll.

BIM – Med Archicad fungerer det!

Archicad er et intuitivt og brukervennlig BIM-verktøy og inkluderer flere funksjoner og muligheter som man ikke finner som standard i andre programmer, blant annet tilpassede norske maler og biblioteker.

Archicad er markedets mest effektive verktøy på dokumentasjon, med enestående integrerte visualiseringsløsninger som hjelper deg å oppnå en enda bedre forståelse av prosjektene.

Du kan gjøre presise mengdeberegninger og ta ut lister og skjema. Informasjonen er enkelt tilgjengelig på byggeplassen og sørger for at du har oversikt og kontroll til enhver tid.

Solibri kvalitetssikrer dine BIM prosjekter

Solibri bidrar med å skape bedre produktivitet, bærekraft og forutsigbarhet. Solibri tar kvalitetssikring til et helt nytt nivå, og er utviklet for å sammenstille IFC-modeller fra alle disipliner i BIM-prosjektet. Dette gjør det enkelt for BIM-koordinatoren, ingeniører, arkitekter og andre involverte parter å samarbeide og løse eventuelle problemer. Med Solibri er det svært enkelt å gjennomføre avansert modellsjekking og kvalitetssikring.

Med Solibri trenger du ikke å bekymre deg for hindringer underveis. Informasjonen er enkelt tilgjengelig på byggeplassen, der hver enkelt kan se på modellene og hente den informasjonen de trenger til enhver tid.

Ta kontroll over byggeprosjektet med Solibri i dag!

Mer enn 25 års erfaring på det Norske markedet

Graphisoft Norge representerer en rekke ledende tegne- og visualiseringsverktøy for byggebransjen. Våre programvarer gir økt effektivitet, fleksibilitet og samarbeid på tvers av de ulike programvarene.

Med mer enn 25 års erfaring og en ledende rolle innen buildingSMART-teknologi, kan du være trygg på at Graphisoft Norge gir våre kunder det beste markedet har å tilby, ikke bare når det gjelder BIM-programmer, men også ved bruk av smarte skybaserte dokumenthåndteringssystemer.

La oss hjelpe deg å effektivisere din arbeidshverdag!


GRAPHISOFT tilbyr en rekke produkter for entreprenører

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her