Enklere enn du tror: BIM for eiendom

Mange som jobber med eiendom opplever utfordringer med eksisterende tegninger og ønsker å komme i gang med BIM. Det behøver ikke være komplisert å sette i gang hvis du har Archicad– det mest moderne BIM-verktøyet på markedet!

Mer enn 25 års erfaring på det Norske markedet

Graphisoft Norge representerer en rekke ledende tegne- og visualiseringsverktøy for byggebransjen. Våre programvarer gir økt effektivitet, fleksibilitet og samarbeid på tvers av de ulike programvarene. 

Graphisoft Norge sine verktøy gir deg mer frihet! Vi ønsker å gi våre kunder det beste markedet har å tilby, ikke bare når det gjelder BIM-programmer, men også ved bruk av smarte skybaserte dokumenthåndteringssystemer.

Anerkjent for brukervennlighet og med ledende innovativ teknologi presenterer vi Archicad og BIMcloud.

La oss hjelpe deg å effektivisere din arbeidshverdag!

Med Archicad har BIM aldri vært enklere

Archicad er et intuitivt og brukervennlig BIM-verktøy som inkluderer flere funksjoner og muligheter som man ikke finner som standard i andre programmer, blant annet tilpassede norske maler og biblioteker. Du bestemmer selv om du ønsker å starte med BIM i mindre skala i begynnelsen, da det er enkelt å utvide og bygge på etterhvert som det skulle være behov.

Archicad er markedets mest effektive verktøy på dokumentasjon. Archicad modellen kan tas i bruk til kommunale søkeprosesser og gjør deg i stand til å utføre regelsjekk og kontrollere at krav til universell utforming er innfridd.

Archicad gjør det enkelt for utleier og byggherre å selv oppdatere brann- og rømningsveier ved oppgradering av et bygg.

Få kontroll over hele prosessen fra A til Å med markedets mest fleksible BIM-løsning!


GRAPHISOFT tilbyr en rekke produkter for eiendom

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her