NCP utvikler BIM-objekter

07. februar 2017

Graphisoft Norge har i samarbeid med Nordic Comfort Products AS utviklet BIM-objekter til ArchiCAD og Revit. NCP ønsker å gi økt tilgang til produktene sine ovenfor arkitektene. Både FAVN og PUBLIC leveres i en rekke farger og ulike tekstiler, og BIM-formatet gir mulighet for å simulere dette og teste ut fargekombinasjoner i de ulike prosjektene.

 

Favn – nytt design fra Anderssen & Voll

Favn er en ny stol fra NCP i laminert tre og stål. Stolen er designet av Anderssen & Voll. Favn er en todelt stol der de runde og litt brede formene i setet og ryggen gir stolen en sjenerøs, inkluderende og vennlig karakter. Som navnet tilsier, så favner ryggdelen godt om kroppen og tilbyr en unik støtte og komfort. Stolen stabler godt og passer til bruk i forsamlingslokaler, i undervisningssammenheng, i kantiner eller som en enkel konferansestol. Stolen introduseres med stoppet sete som en valgmulighet samt to ulike understell: fire bein og med meie-understell.

 

Public serien

Public fra designfirmaet Anderssen & Voll er et nett og moderne stolskall som er tilpasset 4 ulike understell og dermed 4 ulike bruksområder.  Public leveres i en nøktern palett som strekker seg fra det nøytrale til mer lekne nyanser. Det er lagt inn en løfteleppe i toppkant av stolryggen og sammen med den lave vekten letter dette håndtering av stolen. Stolen fås også med armlener. Public leveres nå med sete- og ryggputer i spennende og matchende farger til understell. Som i alle våre produkter er hovedfokuset god komfort og varig kvalitet. Understell leveres som standard i krom, men kan også leveres lakkert i skallfargene.

 

Her kan du laste ned NCP objektene for ArchiCAD og Revit

 

Les mer om NCP og se flere av deres produkter her

 

BIM-objekter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring