Ekornes Contract gjør suksess med BIM-objekter

01. mars 2018

Ekornes Contract har utviklet BIM-objekter av møblene sine. Nå er produktene mer enn noen sinne i bruk av både interiørarkitekter, nordiske og europeiske byråer i fantastiske hotellprosjekter.

Ekornes Contract har benyttet DWG og 3DS filer i mange år og spesielt innen tegning av skipsinnredninger. Etter hvert som utviklingen har endret seg og flere kunder har kommet til, så har også behovet endret seg.

– Første gang vi forstod behovet for BIM-objekter var i 2015 når vi ønsket å satse på hotellmarkedet. Nye modeller som hadde blitt utviklet skulle presenteres for dette markedet. Vi tok da kontakt med GRAPHISOFT med formål om å etablere oss som leverandør av Ekornes møbler til hoteller. Dette er en bransje som benytter de fremste aktørene innen interiør og arkitektur. Skal du være med her er BIM-objekter en del av verktøykassen som må være på plass, forteller Ole Bjørn Roald fra Ekornes Contract.

– Vi har fått utviklet objekter for å kunne være med i konkurransen om prosjekter til både maritim, hotell og offentlig næring. BIM-objekter er helt nødvendig for at denne bransjen skal kunne presentere sine prospekter for sine oppdragsgivere, og det er avgjørende for i det hele tatt å bli med i betraktningen.

Markedsføringsmessig verdi
– Det er viktig for oss at våre modeller er tilgjengelig for alle aktører som arbeider med prosjekter innen vår bransje. Gjennom vårt samarbeid med GRAPHISOFT er våre modeller tilgjengelig for nedlasting, ikke bare på vår egen nettside, men også gjennom det nettverket som GRAPHISOFT er en del av. Slik sett så kan gjerne våre modeller ha blitt beskrevet i prosjekt uten at vi som leverandør har vært inne i bildet.

Ekornes Contract oppdaterer objektene sine hvert år, både med nye modeller og med nye tekstiler og lærkvaliteter.

Last ned BIM-objeter

Om Ekornes
Ekornes er den største møbelprodusenten i Norden, med produkter som selges under merkenavnene Ekornes® Collection, Stressless®, Svane® og IMG™.  Stressless® er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen, mens Ekornes®, Stressless® og Svane® er de mest kjente innen møbelbransjen i Norge.

Ekornes Contract er et datterselskap av Ekornes og retter seg primært inn mot skip-/offshoremarked og mot hotellmarkedet. I tillegg henvender Ekornes Contract seg til det norske kontormøbelmarkedet.

I 2016 hadde Ekornes-konsernet en totalomsetning på NOK 3,1 milliarder og 2 146 ansatte.

BIM-objekter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring