Gratis
programvare

For studenter
og lærere

Vinnere av AHO Awards «Fremragende bruk av datagrafikk» høstsemesteret 2018: Masterkurset Architectonic Typologies 2

ARCHICAD

GRAPHISOFT tilbyr studenter og lærere gratis programvare. Med markedets mest innovative og fremtidsrettede teknologi som utgangspunkt, er ARCHICAD et intuitivt og brukervennlig BIM-verktøy for både arkitekter, interiørarkitekter, designere, konstruktører, entreprenører og ingeniører.

ARCHICAD er tilpasset norsk måte å prosjektere på og inkluderer ferdige innstillinger for veggelementer, dekker, tak, vinduer, dører etc. med maler basert på Norsk Standard. Man er derfor sikret at man fra starten av prosjekterer i en 3D-modell som er BIM. ARCHICAD inneholder mer enn 2500 parametriske objekter slik som vinduer, dører, stålprofiler, inventar og møbler etc. I programmet ligger også vegg-, gulv-, tak-, bjelker- og søyletyper, etc. Det følger også med ferdige tegningsoppsett for forskjellige faser, samt skjemaer og lister for mengdeuttak etc.

Last ned ARCHICAD studentversjon

Studentversjonen har ingen begrensninger i funksjonaliteten.

GRAPHISOFT treningsportal finner du trinnvise instruksjoner, videoer og ARCHICAD prosjektfiler. Treningsressursene er laget er ARCHICAD-brukere med ulik kunnskap og interesse.

Twinmotion (Unreal Engine/VR)

GRAPHISOFT har inngått samarbeid med EpicGames, utvikleren av UnrealEngine som er regnet for en av verdens ledende realtime rendermotorer. Koblingen mellom ARCHICAD og Twinmotion (basert på UnrealEngine), gir deg tilgang til å enkelt lage høykvalitets renderinger, panoramaer og standard eller 360° VR visninger. Programemt kan kobles direkte mot de mest kjente VRbrillene på markedet.

Last ned Twinmotion

Les mer om UnrealEngine/Twinmotion

Kom i gang med Twinmotion

ArchiFrame

Med tilleggsapplikasjonen ArchiFrame for ARCHICAD, kombinerer man et av verdens fremste BIM-verktøy med full frihet i konstruksjonsfasen.

ArchiFrame er gratis å laste ned så lenge man er tilknyttet et opplæringssted.

Last ned ArchiFrame studentversjon

Last ned installasjons-veiledning

ArchiTerra terrengmodul

ArchiTerra terrengmodul er en programutvidelse som gir Archicad bedre egenskaper til å håndtere terreng, veier, tomter og platåer etc. Programmet inkluderer norsktilpasset SOSI-import av kartdata, 3D-terreng og bygninger og kan brukes både på Mac og Windows.

Kontakt oss for å få gratis studentlisens: .

Les mer om ArchiTerra

Kurs

GRAPHISOFT Norge tilbyr et omfattende kursprogram i egne lokaler på Majorstua i Oslo. Kursene holdes jevnlig og våre kursholdere har lang erfaring.

Lærere får 50% rabatt på alle våre åpne kurs.

Kursholder kan også bestilles fra GRAPHISOFT og kurset tilrettelegges etter eget ønske. Pris etter avtale.

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring