ArchiCAD til kaffen

24. april 2013

I Solberg og Hansen tegner de kaffebarer/kaffe og te-butikker i ArchiCAD. Det er ikke så ofte man finner en interiørarkitekt med kaffebarer og kaffe/ te-butikker som spesialområde. Solberg & Hansen AS har arbeidet med kaffe- og te-spesialiteter i 125 år. Først og fremst har de lært at tiden ikke står stille. Alle endrer oppfatninger, vaner og holdninger. Det finnes ingen evige sannheter hva smak angår, men kunnskap er et nøkkelord og et aktivum. Jo høyere kunnskap man har om sine produkter desto mer kan en formidle til forbrukerne. De har lært viktigheten av å ligge i forkant og skape bevissthet hos forbruker – for det finnes alltid en bedre kopp kaffe eller te.

Stockfleths_Skien

Solberg & Hansen er et firma som brenner kaffe. De kjøper inn råbønner fra produksjonsland, importerer, brenner og selger kaffe til spesialkaffe-markedet. Dette markedet består primært av cafeer, kaffebarer, kaffe- og te-buktikker.

Karoline har jobbet som interiørarkitekt i Solberg & Hansen siden april 2003. Hun jobber med å tegne kaffebarer/kaffe og te-butikker til deres kunder, både nye kunder og kunder som skal pusse opp. Kaffebarer og kaffe og te-butikker er ofte enkeltmannsforetak, en gruppe som ikke alltid har råd eller mulighet til å bruke ressurser på en egen interiørarkitekt. Det er heller ikke så ofte man finner en interiørarkitekt med kaffebarer og kaffe/ te-butikker som spesialområde!

Før de gikk over til ArchiCAD i november 2007, tegnet Karoline for hånd. En del av stedene hun tidligere har tegnet vil etter hvert vil kreve endringer, og da er det mye lettere å forandre når all informasjonen ligger i en ArchiCAD fil. Det vil også bli enklere å lage skisseprosjekter til kunder i oppstartsfasen. Det går raskere, samt at man får produksjonstegninger i samme prosessen. For tiden jobber hun med å utarbeide noen hyller, samtidig som hun skal legge inn noen av de tidligere prosjektene sine i ArchiCAD.

Tidligere har Karoline tegnet i AutoCAD som hun syntes var en relativt tung programvare. Måten man tegner i 3D på i ArchiCAD har hun sansen for. Dette er noe som er viktig når hun skal presentere et skisseprosjekt for en kunde. Så langet er hun veldig fornøyd med ArchiCAD og merker at det stadig er nye ting å lære seg. Det er en programvare det er lett å finne frem i og lett å lære nye verktøy.

ArchiCAD

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring