ArchiCAD kurs på Svalbard

19. mai 2017

En av Graphisofts kursledere, Gaute Holm, holdt et ArchiCAD grunnkurs på Longyearbyen skole i slutten av april.

 

 

Longyearbyen

Longyearbyen, Svalbards administrasjonssenter, er en liten arktisk metropol med 2100 innbyggere fra over 40 nasjoner. Det er en av verdens nordligste bosetninger.

Det er helt mørkt på Svalbard 4 måneder i året og det kalles «polarnatta», mens sommeren kjennetegnes av måneder med «nattsol», da sola står høyt på himmelen 24 timer i døgnet.

Livet på 78 grader nord er spesielt, men også fylt med helt ordinære hverdager for de som bor der. For alle som besøker Svalbard oppleves nok stedet, med sitt barske klima og uvanlige lysforhold, som noe helt ekstraordinært. Isbjørnen er for eksempel aldri langt unna, ergo er våpen en nødvendighet. Likevel er det den vakre naturen og det spesielle lyset noe som gjør at flere og flere besøker Svalbard og Longyearbyen.

 

 

Longyearbyen skole

Longyearbyen skole på Svalbard er verdens nordligste skole og den eneste grunnskolen i Norge med videregående avdeling. Skolen har 228 elever i grunnskolen og 37 elever på videregående. Videregående elever holder til i en egen fløy med egen lesesal. Det er gode arbeidsforhold og lavt elevtall på skolen, noe som gir gode læringsforhold og gode samarbeidsmuligheter.

Anne-Line Pedersen, avdelingsleder for Longyearbyen skole, videregående avdeling, sier at opplæringen Gaute hadde der var veldig bra. «Vi setter stor pris på at du var så fleksibel og tilpasset deg både ansatte og elever! Du var utrolig dyktig også!»

 

 

ArchiCAD Grunnkurs

På ArchiCAD grunnkurs går du igjennom ArchiCADs prinsipper og metoder for modellering og presentasjon. Målet er å bygge opp en solid basiskunnskap slik at du kan være operativ ArchiCAD-bruker etter kurset. Kursdeltager skal etter endt kurs være i stand til å bruke BIM-programmet ArchiCAD på enkle prosjekter. Lage etasjer, snitt og fasader, målsette og presentere i 3D, samt skrive/plotte ut tegninger.

Graphisoft Norge tilbyr et omfattende kursprogram både i egne lokaler og ute hos kunder i hele landet som kan spesialtilpasses etter behov.

Les mer om våre kurs her

ArchiCAD

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring