100% forbedring med ArchiCAD

25. april 2013

Fuggibaggi design er et av landets få flerfaglige designfirma som jobber både kunstfaglig og strategisk med utforming av arkitektur, produkt design, grafisk design og design management. Helhetlig planlegging er i seg selv både nytt og utradisjonelt i et land og et marked som vanligvis har handlet og tenkt både sektorisert og spesialisert.

bybane_interior

Det kreative designfirmaet har i dag seks ansatte og har tegnet på ArchiCAD i fire år. De hadde ikke brukt noe DAK-program tidligere, så det var en 100% forbedring å begynne å tegne i 3D. For å lage presentasjoner hadde de før brukt Photoshop, Illustrator og Indesign. Grunnen til at valget falt på ArchiCAD var at en av de ansatte tidligere hadde tegnet i programmet og var veldig fornøyd med det.

Fremtidsrettet design
I takt med endret samfunnsutvikling hvor det produseres mindre og mindre her i landet blir det viktigere og viktigere å fokusere på design og nyskaping. For øyeblikket arbeider Fuggibaggi blant annet med et stort kjøpesenter, et prosjekt der de samarbeider med flere aktører. Filutveksling går veldig greit, også når det gjelder samarbeid med VVS og elektro. Samtidig jobber de også med andre prosjekter som Bergen Kino, Bybanen i Bergen, flere skip i Spania, en restaurant, kontor og merkevarebygging for et matkonsept.

I høst hadde Fuggibaggi en presentasjon sammen med Graphisoft Norge på Kunsthøgskolen i Bergen. Bente Irminger, daglig leder, synes det var fint å møte studentene og tror det kan være en nyttig erfaring for de fremtidige interiørarkitektene å se hvordan man egentlig jobber på et kontor.

ArchiCAD

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring