Nå er endelig Twinmotion 2020 her!

Twinmotion (basert på UnrealEngine fra Epic Games) er et intuitivt 3D og visualiseringsprogram for alle som ønsker å skape høykvalitets renderinger i form av bilder, video og panoramaer.

Med direkte kobling mot programmer som Archicad, Revit, SketchUp Pro, RIKCAD og Rhino kan du enkelt integrere Twinmotion med ditt foretrukkede arbeidsverktøy. Programmet støtter en rekke formater for import av både objekter, terreng, materialer og IES-lys som gjør det fleksibelt og brukervennlig å arbeide med. Et Innholdsrikt bibliotek følger med programmet, der du også har mulighet til å lagre importerte elementer slik at du enkelt får tilgang til disse i alle prosjekter.

Les mer om Twinmotion her

Besøk Twinmotion’s youtube kanal her

Les mer om alle nyhetene i Twinmotion 2020 her

GRATIS webinar i Twinmotion 2020

Vil du vite mer om nyhetene i Twinmotion 2020 kan du se opptak av vårt gratis webinar her

Real time rendering i verdensklasse

Archicad- Twinmotion live connection

GRAPHISOFT og Epic Games samarbeider for å gi arkitekter real time rendering og fotorealistisk visualisering på et helt nytt nivå. Lytt til Craig Barr, fra Epic Games Marketing Team.

Twinmotion 2020

Epic Games lanserte nylig Twinmotion 2020 som er spekket med nyheter i blant annet lys og rendering, vegitasjon, presentasjonsverktøy og mye mer. Gjennom et samarbeid med aktører som Quixel, Xfrog plants og AXYZ-design kan man i denne versjonen forvente seg karakterer, objekter og materialer i meget høy kvalitet. Se videoen her

Hva er Twinmotion?

Her er en kort og forklarende film om hva
Twinmotion kan gjøre for deg.

Slik laster du ned Twinmotion 2020

Hvis du allerede har Twinmotion 2019, kan du installere den nye Twinmotion 2020-versjonen i Epic Games Launcher under Twinmotion-fanen, som viser installasjons-knappen Twinmotion 2020.

Hvis du ikke har Twinmotion 2019, men har Archicad 23 med en aktiv VIP-avtale (serviceavtale), kan du få Twinmotion 2020 gratis ved å gjøre følgende:

 1. Opprett en konto på unrealengine.com.
  Øverst til høyre på denne siden velger «sign in». Hvis du allerede har en konto velg  «log in»  dersom ikke, velg «create new account».
 2. Last ned «Epic GamesLauncher» her.
  Her må du logge inn med kontoen du nettopp opprettet for å få tilgang til nedlastingen.
  Hvis du vil kjøre installasjonsprogrammet på Windows, åpner du EpicInstaller.msi; for å kjøre den på macOS, åpne EpicInstaller.dmg.
 3. Logg inn med din Graphisoft ID på twinmotion.graphisoft.com eller lag en her
  Følg instruksjonene for registrering.
 4. Etter registrering åpner du «Epic Game Laucher»
  Twinmotion 2020 gratis versjonen vil være tilgjengelig for deg. Du finner den under «Unreal Engine» fra menyen på venstreside, og klikk deretter på Twinmotion fanen og trykk «Install».
  Hvis du ikke ser den forventede versjonen av produktet du vil installere, naviger til en annen fane og tilbake til Twinmotion for å oppdatere siden.
 5. Last ned Direct Linkplugins for Archicad.
  I Twinmotion-fanen i Epic Games-launcher, bla ned til bunnen og klikk på «download plugins» -. Velg riktig versjon av operativsystemet fra nedtrekksmenyen og trykk «last ned». Kjør installasjonsprogrammet, og velg ønsket Archicad-versjon på “Installasjonstype”. Du kan installere den på flere versjoner samtidig.

Kontakt oss

 • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

  Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring