SOLIBRI

Solibri sammenstiller alle modellene fra forskjellige fagområder for svært avansert modellsjekking og kvalitetssikring. Dette gjør det enkelt for BIM-koordinatoren, ingeniører, arkitekter og andre involverte parter å samarbeide og løse eventuelle problemer.

Informasjonen er enkelt tilgjengelig på byggeplassen, der hver enkelt kan se på modellene og hente den informasjonen de trenger til enhver tid.


Solibri Office

Den komplette løsningen innen modellsjekking, for å møte de tøffeste kvalitetskrav.

Solibri Site

Høst informasjon fra modellen der du trenger den, når du trenger den.

Solibri Anywhere

Inspiser modellen og få tilgang til informasjon i modellen gratis


Solibri Office

Den komplette løsningen innen modellsjekking, som møter de tøffeste kvalitetskrav.

Vi tilbyr kvalitetssikring i verdensklasse. Hvis strategien for et BIM-prosjekt er å sikre at du bygger riktig første gang, hver gang – da er Solibri Office noe for deg. 

For å gjennomføre et vellykket prosjekt, trenger du førsteklasses koordinering og kommunikasjon mellom alle involverte parter. Gjennom Solibri Office får du meget avansert modellsjekking, høsting av informasjon, klassifisering av forskjellige bruksområder og visualisering av data.

Solibri Archicad Link sikrer sømløs kobling mellom Archicad og Solibri, finn og avdekke feil og mangler i modellen med Solibri, rett opp modellen i Archicad.

Solibri Anywhere

Inspiser modell og få tilgang til informasjonen i modellen.

Som tilhengere av sømløs og åpen informasjonsstrøm, mener vi i Solibri at kvalitetsinformasjon skal være lett tilgjengelig for alle de som trenger det i prosjektet ditt. Derfor tilbyr vi Solibri Anywhere til alle – gratis.

Solibri Site

Høst informasjon fra modellen der du trenger den, når du trenger den.

På byggeplassen trenger du ikke alle funksjonene – du trenger bare de som gir deg relevant informasjon rettidig og pålitelig, for å hjelpe deg med å få modellen til å bli en faktisk bygning. Det er dette Solibri Site er til.

Solibri for Arkitekter

Solibri for Entreprenører

Solibri for BIM-koordinatorer

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring