Raskeste vei fra oppmåling til BIM-modell

GRAPHISOFT Norge tilbyr tjenester rundt laserskanning og har spisskompetanse på å lage BIM-modeller fra punktskyer med høy kvalitet.

Vi bruker Leica BLK360 for å fange inn verden rundt deg med fullfarge-panoramabilder i overlegg på en punktsky med høy presisjon. Få en digital punktsky som blir brukt til å skape en BIM-modell. Punktskyen er et digitalt 3D bilde av bygget som er med på å redusere antall befaringer da denne kan sees i BIM modellen ved behov.

Tradisjonelt har oppmåling av eksisterende bygg blitt gjort ved at man går ut fra eksisterende tegninger og supplerer med oppmålinger tatt på stedet for hånd. Endringer i forbindelse med feil tegningsgrunnlag koster mye og prisen øker jo senere i prosjektet man oppdager feilen, derfor blir det brukt mye tid og resurser på kontroll-mål på befaringer. På denne måten kan de forskjellige fagene konsentrere seg om den jobben de skal gjøre og ikke bekymre seg over om eksisterende tegninger stemmer eller ikke.

Fordeler med metoden

BLK360 Imaging laserskanner

Programvare som imøtekommer ditt behov

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring