CINEMA 4D Release 20 tilbyr både flotte verktøy og forbedringer som du kan bruke umiddelbart. Designere velger CINEMA 4D for rask og enkel arbeidsflyt og utrolig stabilitet. Utgivelse 20 gjør arbeidsflyten enda raskere, utvider dine horisonter med nye funksjoner og gir pålitelighet du kan stole på. Et profesjonelt 3D-program har aldri vært enklere å bruke.

Det enkle 3D-programmet
CINEMA 4Ds intuitive grensesnitt og logiske arbeidsflyt gjør det mulig for helt nye brukere av 3D-program å være produktiv etter kort tid. Tilbakemeldinger fra programmet er gode og interaktive, slik at du kan la kreativiteten løpe fritt.

State-of-the-art teknologi
Utvikleren av CINEMA 4D implementerer, tilpasser og utnytter til enhver tid gjeldene og ny teknologi. 64-bit-støtte på Windows og Mac OS og støtte for multiprosessering er eksempler på dette. Maxon har flere utviklingspartnere som er ledende IT-selskaper, inkludert Intel og Apple. Som en konsekvens av dette blir Maxon presentert ny teknologi i en tidlig fase. Dette gjør at CINEMA 4D kan utvikles og skreddersys til fremtidige teknologier parallelt med den teknologiske utviklingen forøvrig.

Egnet for alle bransjer og utfordringer
Standardutgaven av programmet inneholder alt du trenger for å lage avanserte 3D-bilder og animasjoner. For de som ønsker mer kan programmet utvides med forskjellige moduler som fungerer sømløst i programmet. Modulene kan kjøpes enkeltvis eller i rimelige pakker (bundles). For spesifikke bransjer, for eksempel arkitektur og ingeniør, tilbys egne Editions som inneholder materialer, oppsett, eksempler og moduler.


Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring