Kontakt oss

CINEMA 4D

downloadDen attende CINEMA 4D er en milepæl i utviklingen av profesjonell 3D-programvare og et statement til to tiår med fremragende programmering av Maxons utviklingsteam. Et profesjonelt 3D-program har aldri vært enklere å bruke.

Det enkle 3D-programmet
CINEMA 4Ds intuitive grensesnitt og logiske arbeidsflyt gjør det mulig for helt nye brukere av 3D-program å være produktiv etter kort tid. Tilbakemeldinger fra programmet er gode og interaktive, slik at du kan la kreativiteten løpe fritt.

State-of-the-art teknologi
Utvikleren av CINEMA 4D implementerer, tilpasser og utnytter til enhver tid gjeldene og ny teknologi. 64-bit-støtte på Windows og Mac OS og støtte for multiprosessering er eksempler på dette. Maxon har flere utviklingspartnere som er ledende IT-selskaper, inkludert Intel og Apple. Som en konsekvens av dette blir Maxon presentert ny teknologi i en tidlig fase. Dette gjør at CINEMA 4D kan utvikles og skreddersys til fremtidige teknologier parallelt med den teknologiske utviklingen forøvrig.

Egnet for alle bransjer og utfordringer
Standardutgaven av programmet inneholder alt du trenger for å lage avanserte 3D-bilder og animasjoner. For de som ønsker mer kan programmet utvides med forskjellige moduler som fungerer sømløst i programmet. Modulene kan kjøpes enkeltvis eller i rimelige pakker (bundles). For spesifikke bransjer, for eksempel arkitektur og ingeniør, tilbys egne Editions som inneholder materialer, oppsett, eksempler og moduler.

Prime
Prime-utgaven er tilpasset grafiske designere som ønsker å innføre 3D til arbeidet sitt.

Broadcast
Broadcast-utgaven inneholder alt Prime-utgaven har, pluss verktøy som er nødvendige for en animatør som ønsker å lage dynamisk animasjon, raskt og enkelt.

Visualize
Visualize-utgaven er en nødvendighet om du er en arkitekt, designer eller fotograf. Verktøyene i Visualize er tilpasset visualisering av alle typer.

Studio
Studio-utgaven er den ultimate CINEMA 4D opplevelsen du kan få. Studio inneholder alt som finnes i Prime, Broadcast og Visualize i tillegg til mye mer. For en fullstendig liste og sammenligning kan du se detaljene her.


Copyright © 2017 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU