BIMcontact

Skap, del og samarbeid med andre med BIMcontact. Dette er en skreddersydd løsning for byggebransjen som legger opp til bedre samarbeid og kommunikasjon. BIMcontact er et web-basert verktøy som tilbyr bedrifter en effektiv og sikker dokumenthåndtering. Verktøyet har integrert modellvisning som støtter det åpne BIM-formatet IFC, i tillegg til over 300 andre formater.

– Sikker dokumentdeling og dokumentarkiv
– Direkte integrert med din lokale filutforsker
– Spar tid og reduser avvik
– Meget høy sikkerhet
– En plattform for alle involverte i prosjektet, både interne og eksterne
– Viewer som håndterer over 300 ulike filformater. Inkl. DWG, IFC, RFA etc.
– Forenkler arbeidet og innsamling av FDV-dokumentasjon
– Kostnadseffektivt
IFC-vieweren i BIMcontact kan både skape og importere BCF-filer
– Selective sync

Med BIMcontact kan man kommunisere og samarbeide effektivt når som helst og hvor som helst. For å få en smidig arbeidsflyt har BIMcontact fått et web-basert grensesnitt og en desktopapplikasjon som gir enkel tilgang til portalen direkte fra filutforskeren, samt en mobil-app som gjør at brukerne kan koble seg til portalen via iPhone eller Android.

Verktøyet har en meget høy grad av applikasjons- og driftssikkerhet og kan brukes på Windows, Mac, smarttelefoner og nettbrett. Det er enkelt å bruke og tilgjengelig som web-basert applikasjon på de mest vanlige web-lesere som Firefox, Safari, Explorer og Chrome.

BIMcontact brosjyre

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring