BIMcloud – Den letteste veien til samarbeid

Samarbeid raskere og bedre

Vi tilbyr 3 ulike BIMcloud løsninger:

BIMcloud as a Service (som en tjeneste) er ideell for de som ønsker og enkelt kunne samarbeide i Archicad-prosjektene i sanntid. Nå kan du uten noen ekstra installering jobbe sømløst med Archicad-prosjekter i skyen. Graphisoft tilbyr nå en skybasert løsning tilgjengelig via internett hvor sikkerhetskopiering, support og vedlikehold er inkludert. Det eneste du trenger å gjøre er å logge deg på, i tillegg er alle premium-funksjoner inkludert (se sammenligning med basic under). Ingen ekstra kostnader til server, nettverk og eventuelt tredjeparts IT-støtte / vedlikehold / nedetid / sikkerhetskopi.

For mer informasjon om BIMcloud as a Service og gjeldene priser, gå til registeringssiden.
(NB! Du bestiller ikke noe ved å registrere og logge deg inn, dette skjer først når du evt. ønsker å gå videre med dine valg).

BIMcloud er ideell for de som ønsker å kunne samarbeide i BIM-prosjektene i sanntid. Løsningen krever egne lisenser og en egnet server eller skyløsning fra IT leverandør. Ekstra kostnader: server, nettverk og tredjeparts IT-støtte / vedlikehold / nedetid / sikkerhetskopi. Premium-funksjoner er inkludert (se sammenligning med basic under).

BIMcloud Basic er gratis utgaven av BIMcloud, og har ingen premium funksjoner, samt er ment for internt nettverk. Basic utgaven er versjonsavhengig og kan derfor kreve mer plass og ressurser av serveren. Sluttbruker må selv manuelt vedlikeholde, oppgradere og sørge for backupløsninger. Ekstra kostnader: server, nettverk og eventuelt tredjeparts IT-støtte / vedlikehold / nedetid / sikkerhetskopi.  (se sammenligning med øvrige versjoner under).

Vil du vite mer om mulighetene med BIMcloud. Ta kontakt på eller på 21 55 58 00

Se fordelene med BIMcloud i dette opptaket av vårt webinar her.

Kom i gang med din GRATIS BIMcloud as a Service her

Les mer om BIMcloud her.

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring