Artlantis

Artlantis er et unikt og ideelt verktøy for å lage høyoppløselige renderinger enkelt og i «real time». Ved hjelp av dra-og-slipp metoden kan man sette inn 3D-objekter, vegetasjon og materialer direkte i modellen. Dette gjør at man enkelt kan prøve ut forskjellige scenarioer og ideer.

3D-objekter og materialer
Artlantis tilbyr et bibliotek av 3D-objekter som gjør det enklere å få en modell mer realistisk. Mange av objektene er intelligente og kan endres etter behov. Man kan kle ethvert objekt, overflate eller detalj med egne materialer, ved å enkelt dra og slippe fra et bibliotek man selv definerer. Ved installasjon av Artlantis følger det med noen standardmaterialer og objekter som kan brukes fritt. Man kan også kjøpe ekstra materialer og objekter fra Artlantis Media Store.

Realistiske og lyssatte renderinger
Lys fremhever objekter i modellen, akkurat som i den virkelige verden. Artlantis inneholder alle lyskilder og atmosfærer man trenger for å lage de mest realistiske og lyssatte renderingene. Ethvert perspektiv eller visning kan lagres og hentes opp igjen ved en senere anledning. Alle visninger husker solens plassering, kameraets posisjon, dato og klokkeslett. Ved hjelp av Batch Rendering kan man samle opp visninger for deretter å rendere flere samtidig.

Artlantis kommuniserer direkte med de ledende DAK-systemene. Man kan importere filformatene DXF, DWG og 3DS.

artlantisArtlantis Studio
Artlantis Studio kan lage renderinger, animasjoner/videoer og VR panorama.

Artlantis Render
Artlantis Render lager renderinger av høy kvalitet og uttrykk.


Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU