ArchiFrame

Med tilleggsapplikasjonen ArchiFrame for Archicad, kombinerer man et av verdens fremste BIM-verktøy med full frihet i konstruksjonsfasen.

De fleste verktøy som hittil har vært på markedet beregnet for konstruksjon og maskinstyring (CAD-CAM), har krevd fordyrende spesialtilpasninger og programmering, eller vært rigide og lite brukervennlige. Derfor har markedet lenge etterspurt en mer dynamisk og helt fleksibel løsning som også gir mulighet for maskinstyrt precut og elementproduksjon.

Arkitekter og konstruktører kan jobbe sammen i team på samme prosjekt-fil, generere stykk- og kapplisteinformasjon mens noen andre lager salgstegninger etc. Hent inn elektro, rør og ventilasjonsmodeller via IFC-formatet, få kontroll over hele prosessen fra A til Å med markedets mest fleksible BIM-løsning.

ArchiFrame håndterer både vegg-, tak- og gulv-konstruksjoner, samt at CNC-styring for Hundegger og Weinmann ligger klart til bruk i programmet.

Brosjyre BIM for boligprodusenter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring